Verdiepingsweekend “Hemels Genieten”

Verdiepingsweekend “Hemels Genieten”

za 21 augustus 11:00 tot zo 22 augustus 18:00
 • De Pekhoeve, Breda
  Pekhoeve Sociaal Cultureel Centrum De
  Dorpstraat
 • Website:Ga naar de website
 • Telefoonnummer:
  0630411717
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Weekend
 • Kosten:
  130

Van harte nodig ik je uit voor het (kampeer) en verdiepingsweekend Hemels Genieten. Dit jaar al voor de vijfde keer dit fantastische weekend! Twee dagen heerlijk dansen, samenzijn met een superfijne groep en voor wie wil tussendoor samen eten, zwemmen (zwemvijver) en kamperen bij onze lieve vrienden Luc en Hilda op hun paradijselijke plek vlakbij de danszaal.

De vivencia’s (beide dagen twee vivencia’s) dansen we in de lijn van Seksualiteit en Trancendentie. De samensmelting van Eros en Overgave.
Wanneer we in de lijn van Seksualiteit dansen staan Eros en het genieten centraal. We zakken meer in ons lichaam: uit ons hoofd, in ons lijf. Voelend en genietend van alle lichamelijke genoegens. Eros, wat heel kort gezegd, verlangen betekent, kan dienen als een richtingaanwijzer. Waar stroomt het in ons? Wat vertelt ons verlangen? Wat zegt ons hart? Waar worden we blij van? Waar zit de moeiteloze stroom in ons?

De lijn van Trancendentie nodigt uit tot overgave, versmelten en te voelen dat je onderdeel bent van iets veel groters. Trancendentie heeft met harmonie en eenheidservaring te maken. Met verbinding in plaats van afscheiding. Moeiteloos jezelf zijn en jouw unieke plek innemen.

De mix van genieten (S) en overgave (T) is een fantastische combinatie: met recht Hemels Genieten!

Praktische informatie 

We dansen deze dagen beide dagen twee vivencia’s in de prachtige, grote zaal van de Pekhoeve te Breda. Wil je lekker samen en in de energie van de groep blijven, dan ben je van harte uitgenodigd om tussendoor bij onze vrienden in hun tuin te eten, te zwemmen (zwemvijver) en te kamperen. Je kan er ook voor kiezen om wel mee te eten maar ergens anders te overnachten. Het verblijf bij Luc en Hilda in hun tuin is echt paradijselijk. We organiseren dit inmiddels voor de vijfde keer. Het is telkens een weelderig weekend; Hemels Genieten!

21 en 22 augustus dansen we beide dagen 2 vivencia’s van 11 tot 18 uur.
Locatie: de prachtige zaal de Pekhoeve te Breda.
Kosten voor de tweedaagse Biodanza “Hemels genieten”: € 130,-

Kampeermogelijkheden  Hiervoor zijn de kosten inclusief heerlijk verzorgd diner en ontbijt: € 35,-. Alleen ’s avonds mee-eten en elders slapen kan ook, dan betaal je € 20,-.
Dit bedrag graag contant betalen bij binnenkomst in de Pekhoeve.

Voor aanmelding en informatie:  info@biodanzametagnes.nl  
Toegankelijk voor mensen met ruime Biodanza ervaring.