Driedaagse ‘Identiteit en de 4 Elementen’ – nog 2 plekken!

Driedaagse ‘Identiteit en de 4 Elementen’ – nog 2 plekken!

vr 23 juni 11:00 tot zo 25 juni 17:30
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Meerdaags
 • Kosten:
  €395,00
Biodanza driedaagse Identiteit en de 4 elementen – 23-24-25 juni
Heb jij zin om:

 • Je drie dagen volledig onderdompelen in biodanza;
 • Heerlijk de verdieping in gaan met elkaar;
 • Zes vivencia’s te dansen waarin de 4 Elementen – Aarde – Vuur – Water – Lucht centraal staan;
 • Een krachtig ritueel te doen voor dat element dat je meer wilt uitnodigen in jezelf en je dagelijkse leven;
 • In de pauzes op jouw manier te ontspannen en relaxen, gezellig samen te praten of een fijne wandeling te maken in de natuur van de Sallandse Heuvelrug;
 • Te Genieten van het lekkere eten dat Conny en John met veel liefde voor ons koken;
 • De dagelijkse dingen even helemaal los te laten en te vertoeven in de tijdloosheid van Zijn en het Nu?

Doe dan mee met deze bijzondere driedaagse ‘Identiteit en de 4 Elementen’ op de Sallandse Heuvelrug.

Drie dagen met een vaste groep en op locatie dansen is natuurlijk van heel andere orde dan de wekelijkse groep. Je gaat veel dieper, kan helemaal landen in jezelf, kunt de dagelijkse dingen echt helemaal loslaten waardoor je het dansen veel intenser zal beleven en je nieuwe stappen kunt zetten in jouw ontwikkelproces. Ik heb de meest diepgaande biodanza ervaringen gehad juist tijdens de weekenden en meerdaagse vakanties die ik gedaan heb.

We verblijven in Herberg de Dieken vlakbij Holten. Ik ben er zelf al een aantal keer geweest tijdens een biodanza weekend en vind het één van de fijnste danslocaties die ik ken. De danszaal heeft aan drie kanten ramen waardoor je tijdens het dansen uitkijkt op de bomen, de lucht, de wolken, de zon. Als het lekker warm is, kunnen we er zelfs buiten op het gras dansen! Ook eten doen we buiten aan lange houten tafels als het weer het toelaat. Vanuit de Dieken loop je zo naar de heide voor een heerlijke wandeling of gewoon om even in stilte tegen een boom aan te zitten om een vivencia te laten doorwerken.

De Dieken is een kleinschalige locatie dus de groep zal niet zo groot zijn (maximaal 15 deelnemers – Vol is Vol). Op die manier kan ik kwaliteit bieden en heb ik voldoende aandacht voor jou als deelnemer. Natuurlijk word ik tijdens deze drie dagen mede ondersteund door twee teamleden die er ook zullen zijn voor jou als deelnemer. We hebben de locatie exclusief voor onszelf – dus er zijn geen andere mensen in De Dieken op hetzelfde moment. Behalve natuurlijk Conny en John – de eigenaren die heerlijk voor ons gaan koken (vegetarisch -dieetwensen geen probleem). Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, koekjes… alles staat voor je klaar en je hoeft alleen maar aan te schuiven. Het enige dat je deze drie dagen te doen hebt (naast dansen en genieten natuurlijk) is 2 of 3x corvee met een paar andere mensen. Mijn ervaring is dat dit hartstikke gezellig is met elkaar en een mooi onderdeel is van je verblijf. Voor een impressie van De Dieken zie: De Dieken.

 Start: vrijdag juni 23 juni om 11u (inloop vanaf 10:30 – koffie en thee staat voor je klaar)

Einde: zondag 25 juni rond 17u/17:30

 

Kosten

Tot 1 maart met vroegboekkorting: €385,–!!!

Daarna: €395,–

De prijs is ‘All Inclusive’ dus inclusief: 2x overnachten, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner, onbeperkt koffie/thee, fruit en natuurlijk alle biodanza workshops.

 Hoe meld je je aan?

Stuur me een mailtje dat je erbij bent en maak jouw aanbetaling van €100,– over om je plek definitief te reserveren. Op rekeningnummer NL47 TRIO 0338 7226 10 t.n.v. Kim van der Klis onder vermelding van ‘Deelname Elementen en je voor- en achternaam’.

 Heb je nog vragen?

Stuur me even een mailtje op info@biodanzametkim.nl of bel me op 06-28034768.

Ik ben benieuwd of je erbij bent!

NB:

 • Kom je met het OV dan zal ik een oproep doen in de mail aan alle deelnemers of iemand je op station Holten op kan komen halen. En carpoolen vanuit Arnhem is ongetwijfeld wel te regelen met iemand.
 • Je kunt eventueel al op donderdagavond komen. Dit regel je dan zelf met De Dieken en is niet bij deze prijs inbegrepen.
 • Voor mensen met enige biodanza ervaring. Als ik je nog niet ken, doen we online een korte intake via Zoom of Whatsapp video. Ik vind het heel fijn om alle mensen die aanwezig zijn al eens gezien en gesproken te hebben namelijk.
 • Voor deze drie dagen heb ik vorig jaar een speciale docenten training van 5 dagen gevolgd om de dansen en de rituelen van elk element te leren en hierin les te mogen/kunnen geven.