Zomerbiodanza Arnhem – maandagavond 13 & 20 & 27 juli

Zomerbiodanza Arnhem – maandagavond 13 & 20 & 27 juli

ma 20 juli 20:00
 • Doelgroep:
  volwassenen: Volwassenen
 • Niveau:
  Gemengd
 • Duur:
  Workshop
 • Kosten:
  €14,00

Zomerbiodanza – maandagavond 13 & 20 & 27 juli – 20:00 tot 21:45 – buiten dansen

Om alle weken van niet dansen een beetje te compenseren dans ik lekker door in de maand juli met Zomerbiodanza op de maandagavond (dezelfde avond als mijn wekelijkse groep). We dansen van 20u tot ongeveer 21:45 en bij voorkeur buiten! Het adres van de buiten ‘dansvloer’ is De Park 10 in Elst (tussen Arnhem-zuid en Elst in).

Data met thema’s

 • Maandag 13 juli: Dankbaarheid voor het leven
 • Maandag 20 juli: De Vrijheid in jezelf
 • Maandag 27 juli: We are One

Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor iedereen. De afgelopen weken heb ik met mijn wekelijkse groep ook buiten gedanst en het is fantastisch om de wind in je haren te voelen, de zon langzaam onder te zien gaan en de lucht rood te zien kleuren, de vogels en de kikkers te horen in een moment zonder muziek. We dansen op een groot grasveld met versterkte muziek. Natuurlijk dansen we alleen buiten als het droog is en niet te koud – tot nu toe is dat iedere week nog gelukt. Voor het geval het toch gaat regenen probeer ik voor alle maandagen een ruime gymzaal of danszaal te huren ergens in Arnhem (ik zit nog te wachten op bevestiging hierover van de Gemeente).

Jouw bijdrage is €14,00 per avond – graag voorafgaand aan de avond overmaken op NL47TRIO 0338 7226 10 tnv Kim van der Klis.

Dans je alle avonden mee dan is de 3e avond voor jou maar €10,–!

Van te voren aanmelden via info@biodanzametkim.nl is een must omdat ik verplicht ben een deelnemerslijst bij te houden.

 

Over de vivencia’s en de regels

Vanaf 1 juli mogen we tijdens de biodanza les weer dansen met fysiek contact! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik dat hoorde tijdens de laatste persconferentie. Het voelt voor mij wel kloppend – en ook in het landelijke protocol voor dansondernemers staat dat zo beschreven – om niet meteen “alle remmen los te gooien”. Dat betekent nog even geen compacte groep, geen nest (waarvan sommigen van jullie nu vast denken “he… jammer”), geen strelingen in het gezicht. Het fysieke contact zal met name bestaan uit de handen vasthouden in begin- en eindcirkel, dansen met zijn tweeën, een wiegende cirkel, strelingen van de handen bijvoorbeeld. Bij de ontmoetingen is er altijd de ruimte om zelf de keuze te maken dit met omhelzingen te doen of met handen & ogen. Een verdiepende vivencia met fysiek contact dus maar niet meteen de meest intensieve vormen. Natuurlijk ben je altijd uitgenodigd hierin je eigen keuzes te maken.

Uiteraard dansen we geheel volgens de huidige landelijke regels. Dit betekent dat je thuisblijft bij klachten, als een huisgenoot ernstige klachten heeft of als je de afgelopen twee weken in contact bent geweest met iemand die besmet is met Corona. Verder is de regel dat je voorafgaand en na de les wel 1,5m afstand houdt tot de anderen. Alleen tijdens de les geldt hierop de uitzondering. Voordat je vertrekt was je thuis grondig je handen en ook als je weer thuiskomt. Verder graag zelf je eigen flesje water/thermoskan meenemen.