Wow…. € 1.604,30 is er gedoneerd! Wat een fantastische opbrengst voor een aantal mensen in de Oekraïne die huis en haard verlaten hebben en nu in Dnipro opgevangen worden door een goede vriendin van Yuliya Globa (midden van de foto).

Dank je wel aan iedereen die aanwezig was op deze bijzondere avond en samen met ons zorgde voor die positieve energie die voelbaar was.
Dank je wel Jan Tijssen voor je prachtige verhaal over de gelukkige prins.
Dank je wel Mathilde Lub voor je mooie meditatie waarin we een liefdesveld de wereld in hebben gestuurd met zo’n 50 mensen.
Dank je wel Jan Willemsen voor je klanken op de hang.
Dank je wel Hellen Petterson voor het samen creëren en geven van de biodanza vivencia. Dank je wel ook aan mijn lieve mannen André en Andele voor alle hulp gisteravond.

En dank aan alle mensen die een donatie hebben gedaan vooral! Door jullie bijdragen maken we het verschil voor de mensen die gevlucht zijn in de Oekraïne. Deze week zal ik het eindbedrag samen met Yuliya overmaken naar deze mensen zodat ze in ieder geval geen financiële zorgen hebben voorlopig. Laten we hopen dat ook hun andere zorgen binnenkort voorbij zijn.
Ik geniet na met een glimlach op mijn gezicht en mijn hart vol dankbaarheid.

Op de foto van links naar rechts: Jan Tijssen, Hellen, Yuliya, Mathilde, ikzelf en mijn zoon Andele.

Kim Van der Klis is biodanza docent in Arnhem
https://www.biodanzametkim.nl/

Volg een proefles