Biodanza met Hellen Elst

Biodanza is voor mij als een ontdekkingsreis. Me laten aanraken en inspireren door de muziek, expressie geven via mijn dans aan alles wat ik voel. Heerlijk hoe al de verschillende dansen, de muziek en mijn mededansers iedere keer weer allerlei stukjes in mij aanraken en in beweging zetten. Bijzonder om iedere keer weer te mogen beleven dat ik na afloop meer energie heb en veel relaxter ben. Heerlijk om te kunnen zeggen dat de dans me een vrijer mens maakt, vrolijker en levenslustiger, het opent mijn hart en geeft me daarmee meer moed om de weg van mijn hart te volgen.

Het prachtige transformatieproces van een rups naar een vlinder staat voor mij symbool waar Biodanza voor staat. Geen therapie, niet analyseren. We gaan bewegen – nemen alles mee in onze dans – laten ons raken door de muziek – door onze mededansers. En dan …. zet de wijsheid van onze cellen als vanzelf bepaalde veranderingen in gang. I LOVE IT …. iedere keer weer.

Ik neem je graag mee in de wereld van dans, muziek. Of eigenlijk mag ik zeggen: WIJ nemen je graag mee, want een Biodanza ervaring creëren we met elkaar.

In Elst hebben we een prachtige groep dansers: circa 17 deelnemers. Deze groep staat open om nog nieuwe mensen op te nemen. De groep in Elst is een groep met veel mensen die al jaren dansen. Marjon Gescher heeft deze groep al die jaren met heel veel liefde en wijsheid begeleid in de dans met al haar ervaring en met de mooie persoon die zij is. Vanaf de zomervakantie 2017 is zij gestopt en sinds half september heeft de groep mij gevraagd om het over te nemen, wat ik met heel heel veel plezier doe. Dus ook ik sta nog heel vers in deze groep. Een groep die elkaar al jaren kent en waar ik ook mijn plekje mag gaan innemen. Ik vind het heerlijk en een eer om al deze mooie mensen beter te mogen leren kennen en samen op reis te gaan.

Dus heb je zin om je ook door Biodanza te laten aanraken, kom dan lekker mee dansen.

Bel of mail me even van te voren zodat we kunnen bespreken wat voor jou een mooi instroommoment is. Proefles is € 7,50.

Liefs en tot Dans,

Hellen Petterson

Biodanza met Hellen
06-34298138 / 0316-341393
info@biodanzamethellen.nl

Naam Biodanza docent(en)
Hellen Petterson
Dag(en)
Vrijdagochtend
Tijdstip(pen)
9:30 - 11:30 uur, inloop 9:15 uur
Locatienaam
Cultureel Centrum "De Wieken"
Adres
Prinses Irene straat 49
Postcode
6661 EA
Plaatsnaam
Elst
Telefoonnummer
06-34298138 / 0316-341393
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent