Gea’s Biodanza Lisse (woensdagavond)

Foto locatie

vergrootglasVergroten

“Biodanza is er niet op uit om verdriet te verkleinen, maar om vreugde te vergroten. Het is niet de angst die wordt aangeraakt, maar onze moed. Het is niet de woede die wordt gestimuleerd, maar het vertrouwen en de waardigheid die assertief gedrag mogelijk maken.” ~ Rolando Toro, grondlegger van het biodanza systeem.

Biodanza beweegt je, van buiten en van binnen. Body en mind in balans.

Biodanza helpt je in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in contact met jezelf, met de ander, met de groep. Het maakt je bewust van wie je bent en helpt je de balans te herstellen tussen denken, voelen en doen. Het brengt je in contact met je innerlijk weten, je intuïtie, je onbewuste. Het leert je te LEVEN met hart, hoofd èn ziel.

We werken met muziek en beweging. Geen danspasjes leren, maar bewegen vanuit jouw eigen, unieke zelf. Je geeft uitdrukking aan wat er in jou leeft, door de muziek te voelen, te ervaren en van daar uit de beweging te laten ontstaan.

Wekelijks Biodanza beoefenen resulteert in meer:

VITALITEIT – LEVENSVREUGDE – PLEZIER – WELZIJN – GEZONDHEID – ONTSPANNING

Als jij je levendiger, veerkrachtiger en liefdevoller wil voelen, dan is Biodanza iets voor jou.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij deze mooie groep. Er is al een fijne groep mensen die wekelijks met elkaar danst. Vanaf 30 augustus dansen we op een andere, grotere locatie, dus er is ruimte voor nog meer fijne mensen die met elkaar het leven willen dansen en daarmee de wereld een beetje mooier en liefdevoller maken. Wees welkom!

Naam Biodanza docent(en)
Gea Verhofstad
Dag(en)
Woensdag
Tijdstip(pen)
19.30 uur - 21.30 uu
Locatienaam
De Beukenhof, Lisse
Adres
Eikenlaan 2
Postcode
2161 EA
Plaatsnaam
Lisse
Telefoonnummer
06-20774572
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent