biodanza proeflessen in Gouda op vrijdagavond met Geny

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Ben je geprikkeld door wat je over biodanza gelezen of gehoord hebt, maar twijfel je nog of het ècht iets is voor jou..? Dan sta je niet alleen. Vanzelfsprekend is die twijfel je goed recht. Maar zou het niet vreselijk jammer zijn als je daardoor iets heel moois aan je voorbij laat gaan? Iets dat wel eens van grote betekenis voor jouw levensplezier kan zijn?

Daarom, speciaal voor deze groep mensen,  heb ik een aantrekkelijk kennismakingsprogramma in elkaar gezet. Dat kennismakingsprogramma houdt in dat je via een achttal proeflessen biodanza kunt gaan ontdekken. Als je die doorlopen hebt dan weet je het, daar ben ik van overtuigd. En daarna ben je uiteraard helemaal vrij om te kiezen of je er mee verder gaat.

Vanaf  4 september kun je via dit laagdrempelige kennismakingsprogramma kennis gaan maken met biodanza in een hele fijne ruimte: Het vijfde huis.

Op 4 september is de eerste proefles en die is als extra duwtje om het te gaan proberen helemaal gratis. Deze kennismaking is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar biodanza.

Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Geny Wuestman 06-50569383 geny@dansenleef.nl

Meer informatie

Waar?
Het vijfde huis
Livingstonelaan 54, 2803 EL Gouda

Prijzen

De eerste proefles is gratis voor wie nog niet eerder biodanza heeft gedaan

Introductiekaart van 3 x voor 40

introductiekaart van 8 x voor 100

Na deze introductiekaarten kun je een 10/13-keerkaart of een 4- keer kaart kopen. De prijs per les varieert van 11 – 16 per les.
Foto: Hannah Hansen (met deelnemers aan biodanza in De Balzaal)

Naam Biodanza docent(en)
Geny Wuestman
Dag(en)
Vrijdag
Tijdstip(pen)
20:00-22:00 uur
Locatienaam
Het Vijfde Huis
Adres
Het Vijfde Huis
Postcode
2803 EL
Plaatsnaam
Gouda
Telefoonnummer
0650569383
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent