Dinsdagochtend voor vitaliteit van lichaam en geest

Je hebt vast al in de algemene informatie over biodanza gelezen en onder proeflessen lees je hoe zo’n proefles eruit ziet.

Op dinsdag 2 november wordt een nieuwe groep gestart in Zwijndrecht. Dus de groepsleden zijn allemaal nieuw. Sommigen hebben wellicht al eens biodanza gedaan, anderen hebben er van gelezen en willen het eens proberen.

Biodanza is een manier om het brein en het lichaam vitaal en gezond te houden en verhoogt de kwaliteit van leven. Tijdens de les beweeg je op een plezierige, speelse en vriendelijke manier, zonder pasjes leren.  Geheel op jouw eigen manier jouw bewegingen maken op de mooiste wereldmuziek. Een goede conditie is niet vereist.

Muziek heeft iets bijzonders. Iedereen kent wel muziek waar je vrolijk van wordt of muziek die een gevoel van ontspanning brengt. Er is muziek met stevige ritmes of met meer melodie, muziek die je laat wegdromen, muziek die je uitnodigt om mee te zingen, muziek die je verstilt en muziek die je je kracht laat voelen.

We dansen individueel, in tweetallen, in kleine groepjes of met de hele groep. Een les duurt ongeveer anderhalf à twee uur. We dansen op blote voeten of op zachte schoentjes en dragen makkelijk zittende kleding. Vooraf aan de start van de les is er tijd om aan te komen en na de les is er gelegenheid om met elkaar thee of koffie te drinken.

Door het bewegen kunnen we uit ons alsmaar denkende hoofd komen en in ons lichaam zakken. Daar voelen we vreugde, plezier, vitaliteit, rust en ontspanning.

Bij wekelijks deelnemen merk je het positieve effect in je dagelijkse leven.

Naam Biodanza docent(en)
Maria Vermeeren
Dag(en)
dinsdagochtend
Tijdstip(pen)
10:00 uur, inloop 09:45
Locatienaam
wijkcentrum Nederburgh
Adres
Duivenvoorde 211a
Postcode
3334 EH
Plaatsnaam
Zwijndrecht
Telefoonnummer
06-24251730
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent