Jaargroep Intimiteit – start 14 november

In November start er weer een nieuwe jaargroep, de vierde alweer! Telkens is het een heel bijzondere en verdiepende reis voor de deelnemers, voor mij en voor de groep als geheel. Mensen zijn laaiend enthousiast, en ik ook! Met een groep samen verdiepen aan de hand van een thema, is een heel bijzondere en transformerende reis. Het is een schitterend kado aan- en een investering in onszelf.

 Thema Intimiteit

De eerste jaargroep ging over Trouw aan Jezelf, de tweede over Hartstocht, de jaargroep Kracht en Kwetsbaarheid loopt nu op zijn eind. De komende jaargroep heeft als thema: Intimiteit. Intimiteit, een intieme verbinding aan (durven) gaan met jezelf, met de ander en met het leven. Voor mij betekent dat waar-achtig mens (durven) zijn, echt jezelf durven zijn in verbinding met de ander en het leven. Elkaar ontmoeten in deze oprechtheid is de hoogste vorm van intimiteit, is levenskunst. Intimiteit vraagt op de eerste plaats om een liefdevolle en open verbinding met onszelf. Naast intimiteit zullen authenticiteit en oprechtheid onze ruime aandacht krijgen. Ook tijd nemen om te voelen diep in jezelf, zal herhaaldelijk aan bod komen. In deze Coronatijd heeft intimiteit voor mij een nog genuanceerdere betekenis gekregen; omdat het niet vanzelfsprekend is elkaar te omhelzen en te of zoenen, worden we uitgedaagd nabijheid en intimiteit in een nieuw daglicht te zetten. Dit vraagt om op onderzoek durven gaan, om te durven voelen en vertragen en nieuwe wegen te gaan vinden. Een prachtige uitdaging en uitnodiging!

 

Biodanza in Coronatijd

Een Jaargroep in Coronatijd, is dat wel verstandig?

Het zijn onzekere tijden, ook voor de dans. Niets is zeker. Maar was dat eigenlijk altijd al niet zo? We weten nu misschien nog minder zeker wat er wel of niet kan. Maar we kunnen ons wel richten op wat wel kan en plannen maken en zien wat er zal ontstaan. Juist in deze tijd hebben we het verlangen om ons te verbinden met elkaar en met onszelf, hebben we de behoefte om een groep te vormen en samen op weg te gaan om onze verbinding met onszelf en elkaar te verdiepen. Het leven dansen en vieren is juist nu zo ontzettend belangrijk! Of we alle geplande dagen kunnen dansen, ivm Corona, weten we niet op voorhand. De intentie is er wel! Mocht er een dansdag uitvallen, dan krijg je dat geld uiteraard retour.

Hoe het er praktisch aan toe gaat: De Pekhoeve is een heel grote, hoge zaal waar er een heel goed ventilatiesysteem aanwezig is, dus ideaal in deze tijden. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van de RIVM die op dat moment gelden. Momenteel betekent dit dat we toestemming hebben om in dansen waarbij het noodzakelijk is voor de dans om binnen de 1,5 meter afstand van elkaar te komen. In alle andere dansen (dansen die we alleen dansen bijvoorbeeld), bij binnenkomst, in de pause en bij het naar huis gaan, houden we ons aan de 1,5 meter regel. Tijdens de vivencia werken we in groepjes van 6 tot 8 mensen waarmee we de dansen doen binnen de 1,5 meter. Zo kunnen we wel volop genieten van de volle rijkdom van Biodanza en beschermen we onszelf en anderen maximaal. De ervaring heeft ons geleerd dat dit heel goed werkt. Wil je hier meer over weten, neem gerust contact op.

 

Data van de 8 dagen:

Dit jaar zijn het 7 zondagen en 1 zaterdag:

2020

14 november (zaterdag), 13 december,

2021:

17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 30 mei, 20 juni.

 

De dansers hebben allemaal ruime ervaring met Biodanza (zeker een jaar).

We streven bij de groepssamenstelling naar een gemengde groep van mannen en vrouwen tot een maximum van 40 deelnemers.

 

Locatie:

We dansen in de prachtige, grote zaal van De Pekhoeve (heel goede ventilatie)

Dorpstraat 94

4851CN Ulvenhout (Breda)

 

Kosten:

De kosten van de jaargroep bedraagt 596,- incl. 21% BTW

Wanneer je bij je aanmelding het gehele bedrag ineens betaalt, betaal je 576,-

Omdat we met een vaste groep dansen is het niet mogelijk  wanneer je toch stopt gaandeweg het jaar, om je plaats aan iemand anders door te geven. Wanneer de Jaargroep gestart is, is daarom geen restitutie mogelijk.

Bij aanmelding betaal je 300,- Het restant betaal je voor 1 november. (In overleg kan de betaling anders geregeld worden)

 

 

Voor aanmelding en informatie:

Agnes Woertman

info@biodanzametagnes.nl

06 30411717

www.biodanzametagnes.nl

 

 

Naam Biodanza docent(en)
Agnes Woertman
Dag(en)
Tijdstip(pen)
Locatienaam
Pekhoeve, Breda
Adres
Dorpstraat
Postcode
Plaatsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent