Jaargroep Intimiteit

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!

 

“Dans is een intense beweging die opwelt vanuit de onpeilbare diepten van het menselijk wezen. Het is de beweging van leven. Het is een beweging van intimiteit” Rolando Toro

Eindelijk komt dan de jaargroep Intimiteit in zicht! Vanwege corona heeft de Jaargroep Intimiteit een jaar op zich laten wachten. Een jaar later dan gepland, maar nu met uitzicht op weer Biodanza zonder belemmeringen, nodig ik jullie van harte uit voor deze tiendaagse belevenis. Een jaargroep Biodanza is een heel bijzondere en verdiepende reis. Mensen zijn laaiend enthousiast, en ik ook! Met een groep samen verdiepen aan de hand van een thema, is een heel bijzondere en transformerende reis. Het is een schitterend kado aan- en een investering in onszelf. De jaargroep is geschikt voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

 Thema Intimiteit
De eerste jaargroep ging over Trouw aan Jezelf, de tweede over Hartstocht, daarna volgde de jaargroep Kracht en Kwetsbaarheid. De komende jaargroep heeft als thema: Intimiteit. Intimiteit, een intieme verbinding aan (durven) gaan met jezelf, met de ander en met het leven. Voor mij betekent dat waar-achtig mens (durven) zijn, echt jezelf durven zijn in verbinding met de ander en het leven. Elkaar ontmoeten in deze oprechtheid is levenskunst. Intimiteit vraagt op de eerste plaats om een liefdevolle en open houding naar onszelf. Naast intimiteit zullen authenticiteit en oprechtheid onze ruime aandacht krijgen.
Nabijheid heeft onder druk gestaan door corona. Elkaar graag omhelzen maar dat niet kunnen doen heeft ons niet alleen pijn gedaan, het heeft ons doen realiseren hoe ongelooflijk belangrijk het is om onze affectie te kunnen laten zien en laten stromen. Intimiteit kreeg afgelopen jaar een diepere betekenis gekregen en realiseren ons nog meer hoe belangrijk het is.

Data:

2021 19 september, 17 oktober, 21 november, 12 december

2021 23 januari, 13 februari, 20 maart, 10 april 15 mei, 26 juni

* We dansen in de prachtige, grote zaal van de Pekhoeve. Dit is een tevens een hoge zaal met goede ventilatie.

*We streven bij de groepssamenstelling naar een gemengde groep van mannen en vrouwen tot een maximum van 40 deelnemers.

* De kosten zijn 745,- Bij betaling in een keer voor september betaal je 725,- Bij aanmelding betaal je 300,- (of het volledige bedrag). Het overige deel mag later.

Locatie:

We dansen in de prachtige, grote zaal van De Pekhoeve (heel goede ventilatie)

Dorpstraat 94

4851CN Ulvenhout (Breda)

 Omdat we met een vaste groep dansen is het niet mogelijk  wanneer je toch stopt gaandeweg het jaar, om je plaats aan iemand anders door te geven.

Bij aanmelding betaal je 300,- Het restant betaal je later.

Voor aanmelding en informatie:

Agnes Woertman

info@biodanzametagnes.nl

06 30411717

www.biodanzametagnes.nl

Naam Biodanza docent(en)
Agnes Woertman
Dag(en)
19 september
17 oktober
21 november
12 december
23 januari
13 februari
20 maart
10 april
15 mei
26 juni
Tijdstip(pen)
10:30
Locatienaam
Pekhoeve, Breda
Adres
Dorpstraat
Postcode
4851CN
Plaatsnaam
de Pekhoeve
Telefoonnummer
0630411717
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent