Maandagavond gemengde Biodanza groep – instroom mogelijk

groep afbeelding

Biodanza: een combinatie van muziek, beweging en emotie. Het voorvoegsel ‘Bio’ komt van bio, dat leven betekent. Samengevoegd met ‘danza’ ontstaat het woord Biodanza, dat je kunt vertalen in de ‘Dans van het leven’ .

Mij heeft Biodanza steeds meer en meer naar mijzelf gebracht, naar wie ik in werkelijkheid ben. Steeds meer heb ik de moed gekregen om voor datgene te kiezen dat bij mij past.

Misschien vindt je het leuk om mijn introductiefilmpje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=8yLcBpDXFCg

De wekelijkse workshops variëren qua dansoefeningen en muziek met wél een vaste structuur. Dansoefeningen worden “gematched” met het dagelijkse leven.

Door muziek vanuit je gevoel in beweging komen. Door bewegen op muziek in contact komen met jezelf en de ander. Het gaat om het neer zetten van jouw dans; een dans waarin je naar buiten mag brengen wat er in je leeft. Een goede conditie is niet vereist. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen of pasjes. Je danst individueel, samen of met de hele groep.

Het bewegen op muziek in een groep maakt dat we elkaar spiegelen en inspireren. Door en met de groep kom je meer in contact met jezelf en met de ander, zonder woorden.

Ervaar meer vitaliteit en vreugde in je leven, naar een leven vol avontuur en zingeving.

Biodanza is toegankelijk voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. Groepsleden van verschillende leeftijden geven een andere dynamiek en bijt elkaar niet. Laat je verrassen en komt eens mee doen. Je kunt je voor 3 proeflessen opgeven telefonisch of per e-mail.

Naam Biodanza docent(en)
Maria Vermeeren
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:00 uur, inloop 19:45 uur
Locatienaam
Brede school O3
Adres
Zaanstraat 25,
Postcode
2515 TM
Plaatsnaam
Den Haag
Telefoonnummer
06-24251730
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent