Serie van 8 proeflessen Biodanza voor beginners 15 september t/m 10 november 2023

Biodanza facilitator Ada Knol

In aansluiting op de proefles kunnen beginners een serie van 8 lessen volgen, die speciaal bedoeld is om kennis te maken met de grondbeginselen van Biodanza. Deze serie gaat door bij een groepsgrootte van minimaal 6 deelnemers. Na deze 8 lessen kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groep meer ervaren dansers die dansen van 20-22 uur. Alle lessen vinden plaats in Dorpshuis De Toekomst in Langbroek van 19-20 uur.
Aanmelden graag via de website www.adaknol.nl

Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Het is een persoonlijke ontwikkelingsweg die je veel leert over jezelf en hoe jij in het leven staat. Door het dansen kun je je tevens steeds vrijer gaan voelen en meer in contact met jezelf. De beste manier om te ontdekken of Biodanza bij jou past is om het eens te proberen. Dus pak je kans en kom langs.

Deze biodanzalessen zijn voor iedereen boven de 18 die in beweging wil komen. Je hoeft geen danservaring te hebben en we dansen geen dansen met vaste pasjes omdat wij je juist graag uitnodigen jouw unieke beweging weer te gaan ervaren. Dus ben je jong of oud, meer of minder fit, dik of dun, je bent welkom precies zoals jij bent.

Naam Biodanza docent(en)
Ada Knol
Dag(en)
vrijdagavond
Tijdstip(pen)
19:00-20:00
Locatienaam
Dorpshuis De Toekomst
Adres
Prinsenplein 3
Postcode
3947 PG
Plaatsnaam
Langbroek (gemeente Wijk bij Duurstede)
Telefoonnummer
0610441506
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent