Vrijdag avond – voor iedereen

Foto locatie

vergrootglasVergroten

GROEP GESLOTEN – binnen de huidige Corona regels is Biodanza niet mogelijk, aangezien (fysiek) contact/ nabijheid een essentieel onderdeel uitmaakt van het systeem. Neem bij interesse gerust contact op, en we gaan weer samen dansen zodra dat veilig mogelijk is.

Tot die tijd bieden we Flowdance aan, een individuele dans binnen de regels. Ook fijn, geen Biodanza.

 

Dansen op vrijdag avond is heerlijk om de week van je af te dansen en ontspannen het weekend in te gaan. Ik richt me op dansen en bewegen met plezier, vrijheid en vitaliteit. Maar die ook de weldadige rust en ontspanning zal geven die je met Biodanza kunt bereiken.
Beginners zijn altijd welkom om aan te sluiten.

We dansen in een fijne zaal in het theater die goed bereikbaar is met openbaar vervoer (het theater ligt naast het station), en parkeren in de buurt is gratis.
Neem even contact met me op als je interesse hebt.

———-

Dansen in een wekelijkse groep geeft je processen optimaal de ruimte om te heilzame werking van Biodanza toe te laten. We nodigen je van harte uit om het eens te proberen. Een les kost €15, als je voor het eerst bij ons komt dansen bieden we een 3x dansen kaart aan voor €30.

Biodanza is een vrije vorm van dansen, bewegen op muziek uit alle delen van de wereld. We dansen alleen, in een groep en in tweetallen, variërend van actief tot rustig, van volledig vrij tot het gebruiken van bewegingen en dansen uit vele culturen en tradities.

Biodanza laat ons beter afstemmen en in ons gevoel komen, de verbinding met onszelf en anderen krijgt een diepere kwaliteit. We leren daadwerkelijk aanwezig te zijn in het contact, met ons gevoel.

*Harro geeft Biodanza les sinds begin 2015 en is afgestudeerd bij de school van Midden Nederland*

Naam Biodanza docent(en)
Harro de Gouw
Dag(en)
Vrijdag
Tijdstip(pen)
19:45
Locatienaam
Theater aan de Slinger, JTS zaal 1e verdieping
Adres
De Slinger 40
Postcode
3995DE
Plaatsnaam
Houten
Telefoonnummer
0633083349
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent