Woensdagavond Biodanza Hilversum

Hallo Lieve Danser,

In alle jaren dat ik Biodanza dans en aanbied heb ik zulke mooie dingen zien gebeuren….. Verlegen mensen die een jaartje later initiatieven nemen zonder blozen; geslotener mensen die zich willen openen voelen zomaar de ruimte om te delen wat ze bezighoudt en durven zich zachter presenteren.
Biodanza (als je wekelijks een tijdje danst) zorgt ervoor dat je blij met jezelf en de ander kunt zijn. Communiceren wordt helderder en eerlijker. Expressie geven van wie je ten diepste bent in een ruimte nemende of tedere dans geeft vrede in je hart. Eigenlijk zie ik iedereen zich durven verbinden met de ander en het goed hebben met zichzelf. Vertrouwen is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

Hoe kan dit allemaal zul je jezelf afvragen? Ik houd ervan dat je jezelf mag zijn; ook als je een stille of moeilijkere dag hebt. Met het dansen kom je dan in een werkelijk nieuw Nu dat je weer laat stromen. Dat maakt alle verschil. De vrolijke dansen laten je zwieren met de ander en genieten van jezelf. De dansen die je met anderen doet zijn afgestemd op de groep en ieder individu en dat maakt dat het fijne dansen zijn om in te ontspannen.

Biodanza nodigt je uit om van je kruintje tot je tenen echt aanwezig te zijn en te mogen genieten van jezelf en elkaar!

In Hilversum mag ik 2 prachtige groepen hierin leiden. Iedereen die de bereidwilligheid heeft zichzelf te leren kennen en die in afstemming met anderen wil leren groeien is welkom om mee te dansen. Graag even aanmelden….

Graag tot dan(s),
warme hartgroet,

Monique

Naam Biodanza docent(en)
Monique Zonland
Dag(en)
woensdagavond
Tijdstip(pen)
20:00 uur tot ca. 22:00 uur
Locatienaam
Hummelingschool (gratis Parkeren)
Adres
Peter Planciusplein 12
Postcode
1212BW
Plaatsnaam
Hilversum
Telefoonnummer
06-36212188
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent