Vrouwengroepen

De kracht van biodanza is dat het mensen tot bloei brengt. Je wordt uitgenodigd om jezelf te laten zien, je unieke kwaliteiten in te brengen, je innerlijke stem te volgen en een voedend leven te leiden. Biodanza voor vrouwen is gericht op het bekrachtigen en vieren van je vrouw-zijn.

Onze jachtige maatschappij doet ongemerkt veelal een beroep op mannelijke kwaliteiten, zoals daadkracht, focus en efficiëntie. Om als vrouw in balans te blijven is het essentieel om een diepe verbinding te voelen met je zachte, ontvankelijke en intuïtieve vrouwelijke natuur. Dit maakt dat je je volledig kunt ontplooien en een authentiek en vervullend leven kunt leiden.

Diverse biodanzadocenten bieden workshops speciaal voor vrouwen, waarin je in een warme bedding van ‘zusterschap’ alle facetten van jouw vrouw-zijn kunt verkennen, verdiepen en vieren.

Toon alle docenten die biodanza (kunnen/willen) geven aan groepen vrouwen

 

 

Mannengroepen

Mannengroepen zijn ontstaan vanuit een innerlijke drive om samen met mannen te bewegen.

Biodanza is een hele mooie en affectieve vorm in om mannen te verbroederen. Want dat is wat er gebeurt als je alleen met mannen danst, je ontmoet je broeder. Geen concurrentie, we zijn gelijk en tevens hebben we onze kwaliteiten die we inbrengen. Dit laten we elkaar zien in en door de dans. De spiegelneuronen gaan dan werken en je inspireert de ander zonder dat jij er iets aan hoeft te doen. Door met jezelf, of samen of met de groep te bewegen is dit een natuurlijk verschijnsel. Dit zijn we kwijt geraakt in onze cultuur met name door het individualisme. De kracht van samen is om je te verbinden en er wederzijds van te groeien. 1 + 1 = 3 effect.

Toon alle docenten die biodanza (kunnen/willen) geven aan mannengroepen

Koppels en liefdesparen

Biodanza is een heel prettige manier om dichter bij jezelf te komen, en contact te maken met anderen. Die verbinding kan heerlijk zijn om ook eens exclusief met je partner te ervaren. Je hebt vast wel eens bij een dans gevoeld: hoe heerlijk zou het zijn om deze dans of oefening met mijn eigen partner te kunnen doen. Ook omdat het dan helemaal goed voelt om dicht bij elkaar te zijn en emotioneel/ fysiek intiemer te verbinden.

Meerdere docenten geven dansdagen voor paren, dagen waarin je vooral met je eigen partner danst. De ervaring leert dat deze dagen enorm waardevol en verbindend zijn. Er wordt uiteraard rekening mee gehouden dat een van beide misschien niet aan biodanza doet.

Toon alle docenten die biodanza (kunnen/willen) geven aan groepen koppels