Verified
Fotot kesteren.JPG

Welkom bij Biodanza Den Haag

Biodanza is een heerlijke manier om gelukkiger te worden. Het geeft plezier, vitaliteit, ontspanning, sociale contacten en heling, en helpt je ook verder in je persoonlijke ontwikkeling.
Biodanza is wekelijks dansen met een groep mensen op allerlei soorten muziek, van klassiek tot Zuid-Amerikaans. Geen ingewikkelde pasjes of halsbrekende toeren, niet denken maar voelen. Je hoeft niet mooi te kunnen dansen of lenig te zijn: plezier en contact staan voorop.

Biodanza is een tegengif voor angst, depressie en stress. Je danst rond een bepaald thema met de hele groep, met zijn tweeën, in een klein groepje of alleen. Met respect voor elkaars grenzen. Het biedt zachtheid en harmonie in een voortrazende samenleving. Even uit je hoofd gaan en in je lijf duiken, genieten van al het moois dat het leven biedt.

Niet elke Biodanzagroep is hetzelfde. Biodanza Den Haag kent een intieme sfeer, mede door de niet al te grote zaal. We wisselen af: uitbundig bewegen op de muziek, dan weer tot rust komen bij jezelf, je wensen en verlangens. Van daaruit contact maken met anderen en zo langzaam dichter bij jezelf en anderen komen. In een veilige sfeer, waarin iedereen zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Die veiligheid en zorgvuldigheid zijn voor mij essentieel om de helende kwaliteiten van biodanza tot hun recht te laten komen. Dan worden biodanzalessen lessen in geluk, en geluk is toch wat we allemaal zoeken!

Naam Biodanza docent(en)
Ireen Verdegaal
Dag(en)
donderdagavond
Tijdstip(pen)
19.00 tot 21.00 uur
Doelgroep
iedereen
Locatienaam
Escampade
Adres
Escamplaan 61 F
Postcode
2573 PG
Plaatsnaam
Den Haag
Telefoonnummer
070 3458378
E-mailadres Biodanza docent
ireenverdegaal@casema.nl