geverifieerd
12c Waalbandijk Nijmegen Gelderland 6541 AJ NL

Vanaf woensdag 6 september gaan we dansen in een sfeervolle, ruime zaal; het Danslokaal op het Honigcomplex.
We zijn van donderdagochtend naar woensdagavond gegaan. Dat wil zeggen dat de groep reeds ruim een jaar bestaat en dat er ruimte is voor nieuwe mensen om in te stromen.
Mensen met en zonder biodanza-ervaring zijn welkom. Samen groeien in verbinding. Het is voor je eigen proces en dat van de groep van belang dat je zoveel mogelijk wekelijks komt, echter als dit voor jou niet kan, maar je wilt toch graag dansen, neem contact met me op. Mag ik jou ontmoeten in de dans van je leven?
Graag opgeven van te voren en je bent van harte welkom!

Route beschrijving:

Het Danslokaal is een verborgen parel; een superlokatie: een prachtige dansstudio, ruime houten zwevende dansvloer, goed licht en geluid!

LET OP: Volg de routeaanwijzingen hieronder of vind de lokatie op basis van de GPS coördinaten:
Breedtegraad: 51.857503896421576
Lengtegraad: 5.853288173675537
AANWIJZINGEN VAN DE TOMTOM WERKEN NIET! Google maps werkt wel!

ROUTE:
FIETS: Via het fietspad vanuit het centrum is het nog geen 10 min fietsen; vooraan bij het Honigcomplex aan de dijk, aan je rechterhand naast houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom vind je de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek).

AUTO: Met de auto vanuit het centrum via de Weurtseweg. Rechtsaf na Autotechnobedrijf Schamp, dat is de Nono Wardenaarstraat, uit rijden tot op de dijk weer naar rechts 100m en daar parkeren. Links van houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom vind je de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek).

Vanuit Arnhem: aan het eind van de nieuwe brug (De Oversteek) rechts uitvoegen en op de rotonde meteen rechts. Bij de eerste stoplichten (50m) rechts af de Weurtseweg op.
Na ca 250m links af Nono Wardenaarstraat in. Deze uit rijden tot op de Waalbanddijk, rechtsaf, na 100m parkeren bij de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek). Links van houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom.

OPENBAAR VERVOER;
stadsbus 3 Oosterhout, halte Waalbandijk
Vanaf Centraal Station Nijmegen; bus 85 richting Druten, uitstappen halte Havenweg, daarna is het nog 3minuten lopen.

DE LOODS: Je loopt BUITEN de rode trappen op, komt binnen in de loods, je volgt de weg alsmaar rechtdoor, langs de twee rode containers van de Beachfabriek en dan loop je rechtdoor de gang in naar Het Danslokaal. Tot dans!

cid:15e095f251210595b312

Naam Biodanza docent(en)
Monique Hendrix
Dag(en)
woensdagavond
Tijdstip(pen)
20.00 uur tot 22.00 uur
Doelgroep
iedereen met of zonder ervaring, die graag in een nieuwe groep wil starten
Locatienaam
Het Danslokaal op het Honigcomplex
Adres
Waalbandijk 12F
Postcode
6541AJ
Plaatsnaam
Nijmegen
Telefoonnummer
06-40130804
E-mailadres Biodanza docent
moniqhendrix@gmail.com