Verified
logo biodanza sittard klein.jpg
49 Burgemeester Corbeijstraat Sittard Limburg 6137 XR NL

Biodanza is een plezierige manier om je gezond en levendig te voelen. Het opent, versterkt je gevoel voor vreugde, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Door regelmatig (1 x per week) biodanza te doen wordt dit een geïntegreerd onderdeel van je dagelijks leven.

Iedereen kan biodanza doen, er zijn geen bepaalde passen of speciale manieren van bewegen. Er is geen leeftijdslimiet en geen minimale fitness eisen. Alleen een verlangen naar leven, avontuur en plezier.

Sta jezelf toe je spanning los te laten en breng weer plezier in je leven en ook vitaliteit, creativiteit, jezelf kunnen uitdrukken, liefde, relaties, je gezond en prettig voelen. Door regelmatig wekelijks biodanza te doen, komt er een voortdurend gevoel van vreugde in je leven. Eerst merk je dat de vivencia (de les) een of meerdere dagen doorwerkt, maar op een gegeven moment blijft dit basale gevoel van vreugde de hele tijd bij je. Je merkt ook dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Het lukt je elke keer beter om spanningen los te laten en je voelt je vitaler. Het lukt je beter om je uit te drukken, om creatiever te zijn en je voelt je prettig. Ondanks dat biodanza voor de deelnemers ogenschijnlijk gewoon een aangename bezigheid is, is het een systeem dat zo opgezet is dat het een grote uitwerking heeft op iedereen die het wekelijks doet.

Achter de aangename bezigheid in de lessen zit dan ook een heel gestructureerde opbouw. Verder is biodanza een groepsproces. Daarom is het belangrijk zo veel mogelijk regelmatig de lessen te volgen, zowel voor jezelf als voor de groep. Om dat te stimuleren is er een grote korting als je het hele traject in een keer betaalt. Een traject duurt 5 maanden: van van feb t/m juni en van sept t/m jan. Alleen in het begin van een traject is instroom mogelijk of in overleg.

Naam Biodanza docent(en)
Margo Angenent en Paul Janssen
Dag(en)
dinsdag
Tijdstip(pen)
19.30 - 21.30 uur
Doelgroep
gevorderde deelnemers
Locatienaam
de gymzaal van basisschool de Tovertuin
Adres
kruising Burgemeester Corbeystraat en Pieter de Hooghstraat Sittard
Postcode
6137 XT
Plaatsnaam
Sittard
Telefoonnummer
045 5640136
E-mailadres Biodanza docent
paul@aduograaf.nl