geverifieerd
20 Hoofdstraat Emmen Drenthe 7811 EP NL

Samen op blote voeten in het Stadstheater Oude Dierenpark Emmen!
Je eigen dans op prachtige muziek voor jezelf en met elkaar.
STARTGROEP BIODANZA met Carolien en Piet Ziel

Waarover gaat een workshop Biodanza in het Stadstheater?
Het richt zich op jouw vitale expressie, uitdrukking in theatrale dans, betekenisvolle beweging op muziek, plezier en actie in verbinding op opmerkelijk mooie muziek.
Zeer geschikt om kennis te maken met biodanza en een leuke actieve en gezellige zondagochtend te beleven. Bij mooi weer dansen we buiten.

Wat brengt Biodanza?
De meeste mensen leven tegenwoordig in de hoogste versnelling. Biodanza is een effectieve manier om in balans te komen. We beginnen een workshop met actieve oefeningen die onze vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger, je ontspant en kan nieuwe energie beleven. Tijdens de workshop praten we niet, zodat het hoofd rust krijgt en we het lichaam de kans geven nieuwe positieve ervaringen op te doen.

Naast de biodanza in het Stadstheater Oude Dierenpark hebben we een weekgroep biodanza die elders in Emmen in een wat grotere sportzaal plaatsvindt. Wij geven deze dansvorm sinds 2009 met veel plezier en krijgen er veel waardering voor. We voelen het als een verrijking van het leven in Emmen. Doe met ons mee en we hopen ook jou te ontmoeten!

Bijdrage is € 12,50 per les.
We zijn lid van de VBN
Vereniging Biodanzadocenten Nederland.
http://www.biodanzapietziel.nl

Naam Biodanza docent(en)
Piet Ziel
Dag(en)
Zondag: alle oneven weken
Tijdstip(pen)
10.45 - 12.30
Doelgroep
Iedereen
Locatienaam
Stadstheater Emmen
Adres
Hoofdstraat 20
Postcode
7811 EP
Plaatsnaam
Emmen
Telefoonnummer
0647158464
E-mailadres Biodanza docent
info@biodanzapietziel.nl