geverifieerd
3 Ter Gouwstraat Amsterdam Noord-Holland NL

Biodanzagroep op dinsdagavond

Tijd voor jezelf, ontspanning, groei en plezier? We hebben een aantrekkelijk aanbod om kennis te komen maken en te ervaren of deze biodanzagroep jouw groep kan worden.

Biodanza stimuleert jouw eigen potentie, het doet je bewustzijn groeien, het leert nieuwe manieren van communiceren vanuit het hart en het bevordert (het in stand houden van) je gezondheid. In een wekelijkse groep dansen, maakt dat je deze belofte op een organische manier in je leven integreert.

Daarom nodigen wij je uit jezelf de tijd te gunnen om kennis te maken met deze biodanzagroep en te ervaren of dit de plek is voor jou om thuis te komen. Maak gebruik van het aantrekkelijke aanbod van vier opeenvolgende lessen voor € 45,-.

Mariette is in 2007 met deze groep begonnen. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een stevig fundament om biodanza te ervaren. Er is een grote bedding van vertrouwen ontstaan waarin ieder zich in eigen tempo kan ontwikkelen. Een groep vormt zich organisch. Dat betekent dat er mensen al meerdere jaren deelnemen en anderen korter geleden zijn ingestroomd. Heb je interesse? Bel of mail!

Data: wekelijks op dinsdag (uitgezonderd schoolvakanties), 19:30 – ca 21:30 uur.

Naam Biodanza docent(en)
Mariette Reitsma
Dag(en)
dinsdag
Tijdstip(pen)
19.45 - ca 21.45 uur
Doelgroep
Voor mensen die verdere verdieping willen in hun biodanzaervaring + voor moedige beginners
Locatienaam
Mirro Centre
Adres
Ter Gouwstraat 3
Postcode
1093JX
Plaatsnaam
Amsterdam
Telefoonnummer
0620155081
E-mailadres Biodanza docent
m.reitsma@me.com