Verified
afbeelding Biodanza Zwijndrecht.jpg
50 Hoge Kade Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland 3341 BE NL

Biodanza zorgt voor zelfbewustzijn.
Dat lijkt zo eenvoudig, zelfbewustzijn, maar hoe doe je dat en waarom is Biodanza daar dan goed voor?

Biodanza brengt je in de workshops met dansoefeningen op een plezierige, speelse, vriendelijke en liefdevolle manier naar dit bewustzijn.
Er wordt gedanst op wereldmuziek; er worden geen danspasjes geleerd en tijdens de workshops wordt er door de deelnemers niet gepraat.
De workshops zijn geschikt voor jong en oud. Daarom tref je in wekelijkse groepen ook een gemengd publiek aan.

Een goede conditie is niet vereist. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen of pasjes.

Muziek heeft iets bijzonders. Iedereen kent wel muziek waar je vrolijk van wordt of muziek die een gevoel van ontspanning brengt.

Er is muziek met stevige ritmes, muziek met meer melodie, muziek die je laat wegdromen, muziek die je uitnodigt om mee te zingen, muziek die je verstilt, muziek die je kracht laat voelen. Muziek is een universele taal, die iedereen verstaat, een taal waarover je niet hoeft na te denken, maar die je voelt!

De dans is een betekenisvolle beweging. Danza betekent eigenlijk een beweging op muziek die je in staat stelt met plezier te bewegen en de bewegingen te integreren. Het is een natuurlijke beweging, die ons gevoel voor verbinding weer herstelt.

Bio betekent leven. Biodanza maakt verbinding met jezelf en met andere mensen. Op zoek naar levensvreugde door uit te gaan van de gezonde kant van de mens en uit te gaan van het potentieel wat elke mens heeft en hoe dit tot expressie kan komen.

Bij het wekelijks deelnemen in de groep merk je het effect in je dagelijkse leven. Biodanza verhoogt de kwaliteit van leven.

Naam Biodanza docent(en)
Maria Vermeeren
Dag(en)
woensdagochtend
Tijdstip(pen)
09:45
Doelgroep
mensen die een weg naar zelfbewustzijn willen volgen
Locatienaam
Cultureel Centrum Cascade
Adres
Hoge Kade 50
Postcode
3341 BE
Plaatsnaam
Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer
06-24251730
E-mailadres Biodanza docent
vermeeren.maria@gmail.com