Andrea Geurts

Website
Mijn diepste verlangen is om andere mensen mijn licht te schenken en hen de tools te geven dat licht te gebruiken om zich makkelijker door het leven te bewegen.

Ik woonde tot zomer 2018 in Cuijk. Dit is een wat kleinere gemeenschap dan de grote stad.  Ik vond dat mijn plaatsgenoten in hun woonplaats nét zo veel recht hebben op wekelijkse een avond met muziek, dans en proces als mensen in een stad. Daarom ben ik in Cuijk een biodanzagroep begonnen en dansten we elke donderdagavond met een mooi groeiende groep. De deelnemers kwamen vanuit de hele regio; Boxmeer, Malden, Heijen, Mill en ook uit Cuijk. Na 6 jaar (juni 2023) heb ik besloten de groep te beëindigen omdat we niet voldoende aanwas hadden.

Vanaf september 2023 faciliteer ik een biodanza groep voor volwassenen in Nijmegen. We dansen op vrijdagmorgen om 10.00 uur.

Ook geef ik vanaf september 2023 wekelijkse lessen aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze lessen zijn ooit opgezet door een zeer gewaardeerd collega die helaas in 2022 is overleden. Dankzij hem is er een flinke groep mensen erg verknocht geraakt op biodanza en nadat een andere collega de groep en jaar lang een keer per maand heeft gefaciliteerd doe ik dat nu weer wekelijks.

Ik heb intussen ook een specialisatie gedaan in biodanza met ouderen en mensen met dementie. Het ziet er naar uit dat ik daarmee komend jaar aan de slag ga.

Wanneer je interesse hebt om wekelijks bij mij te dansen; neem dan contact met me op. We kunnen altijd een aantal nieuwe dansers in de groep verwelkomen. Als je meer wil weten over mij of over mijn  groepen, kun je me bellen of op mijn website kijken via de link op deze pagina. https://heeldanserij.nl/

Weekgroepen van Andrea

Proeflessen van Andrea

Evenementen van Andrea