Andrea Geurts

Website
Mijn diepste verlangen is om andere mensen mijn licht te schenken en hen de tools te geven dat licht te gebruiken om zich makkelijker door het leven te bewegen.

Ik woonde tot zomer 2018 in Cuijk. Dit is een wat kleinere gemeenschap dan de stad.  We dansten jaren elke donderdagavond met een mooi groeiende groep. De deelnemers kwamen vanuit de hele regio; Boxmeer, Malden, Heijen, Mill en ook uit Cuijk. Na 6 jaar (juni 2023) heb ik besloten de groep te beëindigen omdat we niet meer voldoende aanwas hadden.

Vanaf september 2023 faciliteer ik een biodanza groep voor volwassenen in mijn woonplaats Nijmegen. We dansen op vrijdagmorgen om 10.00 uur.

Ook geef ik vanaf september 2023 wekelijkse lessen aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze lessen zijn ooit opgezet door een zeer gewaardeerd collega die helaas in 2022 is overleden. Dankzij hem is er een flinke groep mensen erg verknocht geraakt op biodanza en nadat een andere collega de groep en jaar lang een keer per maand heeft gefaciliteerd doe ik dat nu weer wekelijks.

Ik heb intussen ook een specialisatie gedaan in biodanza met ouderen en mensen met dementie. In een instelling aan de rand van Nijmegen heb ik de mogelijkheid gekregen mijn skills te gebruiken voor hun cliënten en samen ervaren we inmiddels veel mooie momenten.

Wanneer je zelf biodanza al kent en je zou een feest willen opluisteren met een laagdrempelige biodanzaworkshop, dan kun je ook bij mij terecht.

Wanneer je interesse hebt om wekelijks bij mij te dansen; neem dan contact met me op. We kunnen altijd een aantal nieuwe dansers in de groep verwelkomen. Als je meer wil weten over mij of over mijn  groepen, kun je me bellen of op mijn website kijken via de link op deze pagina. https://heeldanserij.nl/

Weekgroepen van Andrea

Proeflessen van Andrea

Specialisaties van Andrea

  • Biodanza voor ouderen (Specialisatie)


    Jaar: 2023
    Docent: Nadia Costa