Andrea Geurts

Website
Mijn diepste verlangen is om andere mensen mijn licht te schenken en hen de tools te geven dat licht te gebruiken om zich makkelijker door het leven te bewegen.

Ik woonde tot zomer 2018 in Cuijk. Dit is een wat kleinere gemeenschap dan de grote stad.  Ik vond dat mijn plaatsgenoten in hun woonplaats nét zo veel recht hebben op wekelijkse een avond met muziek, dans en proces als mensen in een stad. Daarom ben ik in Cuijk een Biodanzagroep begonnen en dans ik elke donderdagavond met een mooi groeiende groep, in het perfecte zaaltje 'De Herberg'. De deelnemers komen vanuit de hele regio; Mook, Boxmeer, Wijchen, Mill en ook uit Cuijk. Ik bied proeflessen voor mensen die biodanza nog niet kennen. De instroom is in de bestaande groep

In 2020 had ik ook een groep in Nijmegen. Door de corona lock-down is de start wat rommelig verlopen. Wanneer ik weer opnieuw opstart in Nijmegen zal ik dat ook op deze site bekend maken.

Momenteel dansen we elke donderdagavond via Zoom. Online; een heel andere belevenis dan in een zaal. Het is een aftreksel van biodanza, omdat er echt aspecten van de biodanza missen. Maar we dansen toch men roeien met de riemen die we hebben.

Wanneer je interesse hebt om wekelijks bij mij te dansen; neem dan contact met me op. We kunnen altijd een aantal nieuwe dansers in de groep verwelkomen. Ook nu we online dansen is instroom mogelijk.

Op 24 november 2019 studeerde ik af aan de school van Biodanzazuidnederland.

Als je meer wil weten over mij of over mijn  groepen, kun je me bellen of op mijn website kijken via de link op deze pagina. https://heeldanserij.nl/

Weekgroepen van Andrea

Extensies gevolgd door Andrea

  • Geen


    Jaar: ?
    Docent: heeldanserij@gmail.com