Annette Heynderickx

Website
Monografie presentatie in september 2004 School voor Biodanza- Amsterdam o.l.v. Patricia Martello Jarenlang organisatie gedaan en teamlid geweest van de school Amsterdam, mede-oprichting School voor Biodanza Rotterdam. (tweede Biodanza School van NL) als coördinator. Na deze periode heb ik me als tutor verbonden aan de School voor Biodanza -Milaan, de Scuolatoro. Dit was omdat ik de noodzaak voelde om me verder te verdiepen in de methodologie van Biodanza. In de zomer 2008 werd ik gevraagd om de School voor Biodanza SRTA - Antwerpen te openen.  Deze opening vond plaats in januari 2010. Vanaf mijn afstuderen in 2004, had ik wekelijks twee tot drie groepen (Rotterdam, Breda, Antwerpen, Goes) Meerdaagse Biodanza workshops, ook in het buitenland (Ibiza Spanje- jaarlijks in de Franse Ardennen en in Milaan Italië) gegeven. Momenteel wekelijkse groep in Breda Jaarlijkse zomer-workshops/ stages Aqua Biodanza, en De I Tjing dansen- het boek der Veranderingen en het Minotaurus Project. Gevolgde applicatie(s) en extensies: Biodanza en de I Tjing dansen (2006 Rolando Toro) Aqua Biodanza (2005/6 Eliane Matuk) Minotaurus 2004 (Marcelo Mur, Eliane Matuk, Sergio Cruz, Veronica Toro en Raoul Teren) , Biodanza met kinderen (Patricia Martello 2002), Massage (Sandra Salmaso 2004/5), De Argonaut Missie (Rolando Toro 2007 ), Liefde, Passie en Koppels Raoul Teren en Veronica Toro, Biodanza en Stem ( Sergio Cruz)en Biodanza op de werkvloer (Valkiria Bolinela), Tutor training ( Eliane Matuk) en didactische training (Rolando Toro) Het voorvoelen van de engel (Nadia Robin) Biodanza, Biodanza voor koppels 2017/18 Eliane Matuk en Marcelo Mur en Biodanza met Ouderen (mei/ juni 2019)

Weekgroepen van Annette

silvia de groep.jpg
Yogasite, Dr Struijkenstraat 165 Breda, Nederland
affectiviteit .png
Yogasite Dr Struyckenstraat, 165, 4812 BC Breda, Nederland

Evenementen van Annette

Dansen in de Franse Ardennen zo 26 juli om 17.00Centre Buirefontaine Docente: Annette Heynderickx

Heb je zin om deze vakantie tijd te nemen voor je eigen ontwikkeling? Het leven te dansen? Kom en geniet van deze gastvrije plek die te midden van de natuur gelegen is. Bovendien een prachtige gelegenheid biedt voor een gelukkig samenzijn.

Aqua Biodanza za 26 september om 10.00Shambalah Docente: Annette Heynderickx

Het transcendente aspect van deze beleving in het warme water vinden we bij C.G. Jung, die verwijst naar de tijd in de baarmoeder, zijnde een  ‘oceanische ervaring’. Bekend als de mythe van de eeuwige jeugd, een wedergeboorte (Renaissance)

Extensies gevolgd door Annette

 • Het Voorgevoel van de Engel (Extensie)


  Jaar: 2017
  Docent: Nadia Costa Robin
 • Biodanza voor koppels (Specialisatie)


  Jaar: 2018
  Docent: Elaine Matuk en Marcelo Mur
 • Klinische Biodanza specialisatie: psychosomatische afwijkingen (Specialisatie)


  Jaar: 2017
  Docent: Claudette St Anna
 • Biodanza voor ouderen (Specialisatie)


  Jaar: 2019
  Docent: Nadia Costa Robin