Clarine Huizenga

Website
Kennismaken met biodanza in Amersfoort?

Volg proeflessen op woensdagochtend, woensdagmiddag of donderdagavond

Proeflessen op  woensdagochtend (om de 14 dagen)

Deze groep is ook geschikt voor mensen met fysieke klachten/beperkingen. Er staat een kring met stoelen langs de kant zodat de meeste oefeningen zo nodig ook zittend kunnen worden gedaan. Als je regelmatig deelneemt aan de lessen worden de sociale vaardigheden versterkt en vergroot je je vitaliteit. In beweging en expressie in de oefeningen gaat het vooral om plezier ervaren.

Wil je graag eens biodanza ervaren, wat deze lessen voor jou kunnen betekenen?

Wat is het voordeel van deze groep? Deze proeflessen zijn er speciaal voor belangstellenden voor wie biodanza nieuw is. Dus eigenlijk heel laagdrempelig. Je kan een aantal lessen volgen om te voelen of deze bewegingsvorm bij jou past.

Praktische info:

Een ochtend genieten, aandacht voor jezelf!

Start: woensdagochtend 17 januari 2024  van 11.00 - 12.00 uur (in de oneven weken)

Vervolglessen: 31 januari, 14 februari, 28 februari, 1 maart, 13 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni en 3 juli

Tussentijds instromen is mogelijk!

Inloop: vanaf 10.30 uur met thee

Het is prettig om iets eerder te zijn, zodat je rustig kan aankomen voordat we met de les starten.

Kosten: 32,50 voor 5 lessen (6 aaneengesloten lesweken geldig), 10 lessen voor 55,00 (12 aaneengesloten lesweken geldig), losse les voor 8 euro.

Voor en na de les is er voor wie wil thee en dit is inbegrepen bij de les kosten.

Graag aanmelden per mail of telefoon. Dan ontvang je de praktische informatie over deze lessen per mail.

Proeflessen op  donderdagavond (wekelijks)


wil je graag eens biodanza ervaren, wat deze lessen voor jou kunnen betekenen?

Wat is het voordeel van deze groep? Deze proeflessen zijn er speciaal voor belangstellenden voor wie biodanza nieuw is. Dus eigenlijk heel laagdrempelig. Je kan een aantal lessen volgen om te voelen of deze bewegingsvorm bij jou past.

Een avond genieten, aandacht voor jezelf!

Locatie: Basisschool de Kameleon, Stradivariusstraat 159, 3822 DP Amersfoort

Start: 18 januari 2024

Tussentijds instromen is mogelijk!

Tijd: 19.45 tot 21.15 uur

Inloop: vanaf 19.30 uur met thee

Kosten: 80 euro voor 8 lessen, 50 euro voor 4 lessen, losse les voor 14 euro

Voor en na de les is er thee en dit is inbegrepen bij de les kosten.

Graag aanmelden per mail of telefoon. Dan ontvang je per mail de praktische informatie over de lessen.

Hoi,

Met veel plezier geef ik wekelijks les. Ik geniet ervan om les te geven en om mijn passie te delen met andere dansers. Een prachtige vorm om jezelf beter te leren kennen, elkaar te leren kennen in de groep en via dans expressie te mogen geven aan wat voor jou in je leven belangrijk is.

Op maandagmiddag 4 november 2009 startte ik met een middag weekgroep en geef ik sinds die datum wekelijks biodanza aan volwassenen. Inmiddels is deze groep sinds een aantal jaren op de woensdagmiddag. Iedere woensdag middag geef ik les (niet altijd in de schoolvakanties).  In de woensdagmiddag groep is ruimte voor mensen die willen kennismaken met biodanza! Je kunt het beste ervaren wat het is en of het bij je past door drie weken aaneensluitend te komen dansen.
De kosten voor dit kennismakingsaanbod zijn € 25,00 (4 aaneengesloten lesweken geldig).

Vanaf najaar 2016 geef ik les aan ouderen met dementie. Daarnaast geef ik ook biodanza aan kinderen sinds zomer 2010. De volgende specialisaties heb ik gevolgd:- kinderbiodanza - biodanza voor Ouderen - klinische biodanza: In januari 2013 en september 2013 volgde ik twee modules van Klinische biodanza in Milaan. Hierin specialiseerde ik me in het les geven aan mensen met diverse psychiatrische aandoeningen en psychosomatische beperkingen. In 2012 heb ik de  training tot didactisch docent afgerond.

Weekgroepen van Clarine

Proeflessen van Clarine

Evenementen van Clarine