Clarine Huizenga

Website
Kennismaken met biodanza in Amersfoort?

Proeflessen op  donderdagavond

wil je graag eens biodanza ervaren, wat deze lessen voor jou kunnen betekenen? Ik raad je aan om de hele serie van 8 lessen te volgen, omdat de lessen op elkaar zijn afgestemd en ook iedere week weer anders. Ook is het mogelijk om 4 lessen te doen (50 euro) of een losse (14 euro).

Wat is het voordeel van deze groep? Deze proeflessen zijn er speciaal voor belangstellenden voor wie biodanza nieuw is. Dus eigenlijk heel laagdrempelig. Je kan een aantal lessen volgen om te voelen of deze bewegingsvorm bij jou past.

Een avond genieten, aandacht voor jezelf!

Locatie: Basisschool de Kameleon, Stradivariusstraat 159, 3822 DP Amersfoort

Start: 23  September 2021

Vervolglessen: 30 september, 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november en 18 november

Tussentijds instromen is mogelijk. Geen les tijdens schoolvakanties.

Tijd: 19.45 tot 21.15 uur

Inloop: vanaf 19.30 uur met thee

Kosten: 80 euro voor 8 lessen

Voor en na de les is er thee en dit is inbegrepen bij de les kosten.

Graag aanmelden per mail of telefoon. Dan ontvang je per mail de praktische informatie over de lessen.

Hoi,

Met veel plezier geef ik wekelijks les. Ik geniet ervan om les te geven en om mijn passie te delen met andere dansers. Een prachtige vorm om jezelf beter te leren kennen, elkaar te leren kennen in de groep en via dans expressie te mogen geven aan wat voor jou in je leven belangrijk is.

Op maandagmiddag 4 november 2009 startte ik met een middag weekgroep en geef ik sinds die datum wekelijks biodanza aan volwassenen. Inmiddels is deze groep sinds een aantal jaren op de woensdagmiddag. Deze groep staat ook open voor mensen met lichte fysieke en/of psychische beperkingen.  Iedere woensdag middag geef ik les met uitzondering van schoolvakanties.

Vanaf najaar 2016 geef ik les aan ouderen met dementie. Daarnaast geef ik ook biodanza aan kinderen sinds zomer 2010. De volgende specialisaties heb ik gevolgd:- kinderbiodanza - biodanza voor Ouderen - klinische biodanza: In januari 2013 en september 2013 volgde ik twee modules van Klinische biodanza in Milaan. Hierin specialiseerde ik me in het les geven aan mensen met diverse psychiatrische aandoeningen en psychosomatische beperkingen. In 2012 heb ik de  training tot didactisch docent afgerond.

Extensies gevolgd door Clarine

  • [{


    Jaar: ?