Gea Verhofstad

Website
Als kind heb ik op Klassiek Ballet gezeten, ruim 10 jaar. Ik had het geluk les  te krijgen van een balletjuf die vrije expressie net zo belangrijk vond als techniek. Ik genoot van het dansen, van de muziek en van de expressie.

Hoewel ik altijd van dansen ben blijven houden,  is het dansen toen ik volwassen was, lange tijd uit mijn leven verdwenen. Tot Biodanza op mijn pad kwam. Ik had er best wel wat weerstand tegen, want ja, dat dansen leek me wel leuk, maar dat knuffelen.....

Maar meteen die eerste les voelde het als thuis komen, de muziek, het bewegen, de expressie, het voelde allemaal meteen vertrouwd. En ook de weerstand tegen de aanraking en het knuffelen verdween als sneeuw voor de zon. Ik vond het heerlijk.

Ik had dan ook niet lang nodig om te besluiten dat ik de opleiding tot Biodanzadocent wilde gaan doen. Vanaf het voorjaar 2018 ben ik les gaan geven, eerst onder supervisie en na mijn afstuderen in 2019 als gediplomeerd Biodanza facilitator.

Ik geef les aan drie groepen: in Noordwijkerhout en in Delft (middag- en avondgroep).

Wekelijks ben ik er getuige van wat Biodanza met mensen doet, en het ontroert en raakt me elke keer opnieuw. De wereld een beetje mooier maken door de mensen een liefde en vreugde te brengen met Biodanza, daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

 

Weekgroepen van Gea

Proeflessen van Gea

Evenementen van Gea