Harro de Gouw

Website
Jaren geleden werd ik gegrepen door het prachtige systeem dat Biodanza is. Ik liep al lang rond met moeite om verschillende aspecten van mezelf beter samen te laten komen. Dichtbij mijn gevoel zijn was lastig, nadenken lukte wel. Zo goed, dat ik soms niet meer kon ophouden met denken, mijn hoofd maalde maar door. Dansen vind ik mijn hele leven al fijn, maar contact maken met anderen vond ik daarin lastig, en vaste pasjes en regeltjes zijn aan mij ook niet besteed.

Biodanza was en is voor mij een heerlijke ontdekking. Hier kan ik mijn enthousiasme en creativiteit wél kwijt, en lekker bewegen op fijne muziek. Maar ik kon ook nog leren steeds meer te genieten en afstemmen met anderen, en me overgeven aan een ander en aan de groep; iets dat ik altijd heel moeilijk heb gevonden.

Biodanza heeft me enorm geholpen liefdevol te verbinden met anderen en tegelijk in verbinding met mezelf te blijven. Mezelf en anderen te accepteren zoals een ieder is. Ik voel me vereerd dat ik Biodanza verder de wereld in mag brengen. Benieuwd naar mij als docent? Neem gerust contact op voor een goed gesprek over Biodanza of om je aan te melden voor de wekelijkse groep!