Jacqueline van den Eerenbeemt

Website
Ik heb de Biodanza opleiding op HBO niveau aan Biodanza School te Eindhoven gedaan en ik ben lid van de Vereniging Biodanza Docenten Nederland (VBN).

Voor mij is Biodanza het ten diepste ervaren van mijn potentieel en daarnaar leven. Ik heb de afgelopen 20 jaar meerdere wegen bewandeld op zoek naar antwoorden op vragen als “wie ben ik”, “wie is de ander”, “wat is contact” en “wat is communicatie die verbindt ”. In de opleidingen en stromingen die ik volgde heb ik zowel antwoorden als nieuwe vragen gevonden vanuit verschillende invalshoeken en perspectief.

Toen ik 15 jaar geleden begon met Biodanza, voelde het als thuiskomen. Ik ervaar de integratie met mezelf, met de ander en met het grote geheel. Dit geeft mij een heel, compleet gevoel. Een gevoel van een intense, volledige verbinding met het leven. Kiezen voor geluk, voor de stroom van het leven. Ik vind Biodanza een heerlijke manier om plezier te hebben, mezelf uit te drukken in beweging en klank en me te verbinden met anderen in de dans, met het leven.

Weekgroepen van Jacqueline

Speciale groepen van Jacqueline

Evenementen van Jacqueline

Specialisaties van Jacqueline

 • Biodanza en stem (Extensie)


  Jaar: 2008
  Docent: Sergio Cruz
 • Biodanza in de natuur (Extensie)


  Jaar: 2015
  Docent: Marion
 • Identiteit en zelfwaardering (Extensie)


  Jaar: 2015
  Docent: Helene Levy Benseft
 • Kinderbiodanza (Specialisatie)


  Jaar: 2018
  Docent: Monica Turco