Josephine Sondag

Website
Hallo , fijn dat je dit gaat lezen.

Mijn naam is Josephine Sondag.
Naast de opvoeding van mijn 2 kinderen wilde ik graag aan het werk. Ik volgde de opleiding pedicure in 1979 en nadat ik mijn diploma behaalde startte ik een praktijk. Als zelfstandige vestigde ik me destijds in Almere, ambulant. Ik bezocht mijn klanten eerst per fiets en later per auto. Tijdens de schooltijden van de kinderen was ik in de gelegenheid om te werken. Ik heb ervaring opgedaan en op verschillende manieren praktijk uitgeoefend, ambulant, bij een schoonheidsspecialiste in de salon en thuis. Ik was lid van een beroepsorganisatie en ik nam plaats in het bestuur. Na 20 jaar ging ik in de zorg werken als persoonlijk begeleider van mensen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Tegelijkertijd, werkzaam als pedicure en als persoonlijk begeleider, studeerde ik psychosociale wetenschappen bij de SPSO in 2005. Een particuliere opleiding van 4 jaar die mij zeer veel heeft gebracht. Ik studeerde af. Aansluitend behaalde ik mijn diploma kunstzinnige counselor in Zeist. Op 57 jarige leeftijd kreeg ik een vast contract bij een zorginstelling als supportmedewerker op een beschermende woonvorm. Momenteel werk ik als wooncoach en als opdrachtgever in het project van "Mijn digitale werkplek" Mijn interesses zijn zeer divers.
Ik kwam Biodanza tegen en mijn interesse was gewekt. Wat zou dat veel kunnen betekenen voor de mensheid! Dansen, jezelf uiten op muziek. Zo mooi!! Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik zelf veel mogen ervaren met Biodanza. Verwerkingsprocessen werden in werking gezet. Ik wilde dit zo graag delen met anderen dat ik mij aanmeldde bij de opleiding "Biodanza"in Rotterdam. Veel mooie mensen mocht ik ontmoeten, Ik nodig je graag uit jezelf te ontwikkelen, processen aan te gaan. Het leven te dansen.
Mijn hobby's zijn: wandelen, hardlopen, zwemmen, haken, breien, lezen, studeren, theater, muziek en natuurlijk BIODANZA.