Leonoor Pronk

Website
Sinds januari 2018 heb ik een biodanzagroep in Leiden, en in januari 2020 ben ik gestart met een biodanzagroep in Oegstgeest.

In 2009 kwam ik heel toevallig in contact met biodanza. En sindsdien heeft het mij niet meer losgelaten. Biodanza geeft mij zoveel plezier, genieten en ontspanning. Maar nog meer ervaar ik het als een zo'n krachtig instrument van persoonlijke ontwikkeling. En ik vind het geweldig fijn om biodanza te geven en andere dansers te laten ervaren wat biodanza hen kan brengen.

Persoonlijk heeft biodanza mij heel veel gebracht. Door biodanza ben ik meer mijn eigen weg gaan volgen, ik heb meer moed en ben meer bezig met waar mijn hart naar uit gaat. Ik ben veel meer de ander gaan respecteren om zijn anders zijn. Ik geef meer expressie aan mezelf in aanwezigheid van anderen, laat mezelf meer zien. Voel meer verbinding met de mensen om me heen. Ik ben super blij dat biodanza in mijn leven is gekomen!

Sinds 2021 geef ik samen met Marleen Eijgenstein DansJeWel-kinderbiodanza in Leiden. De groep staat open voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en hun ouders of grootouders.

Graag wil ik je met biodanza laten kennismaken. Heb je interesse om aan één van mijn groepen deel te nemen of aan de kinderbiodanza? Mail, app of bel me gerust voor nadere informatie of opgave.

Weekgroepen van Leonoor

Proeflessen van Leonoor