Leonoor Pronk

Website
Sinds januari 2018 heb ik een Biodanzagroep in Leiden. Enne.. ik vind het zo leuk om Biodanza te geven! Inmiddels heb ik ook per november 2019 mijn opleiding tot Biodanza-facilitator afgerond. Per januari 2020 start ik met een nieuwe introductiegroep Biodanza in Oegstgeest.

In 2009 kwam ik heel toevallig in contact met Biodanza. En sindsdien heeft het mij niet meer losgelaten. Biodanza geeft mij zoveel plezier, genieten en ontspanning. Door Biodanza ben ik ook meer mijn eigen weg gaan volgen. Ik leef meer mijn eigen leven. Ik heb meer moed. Ik ben meer bezig met waar mijn hart naar uit gaat. Ik ben veel meer  de ander gaan respecteren om zijn anders zijn. Ik geef meer expressie aan mezelf in aanwezigheid van anderen, laat mezelf meer zien. Voel meer verbinding met de mensen om me heen. Ik ben heel blij dat Biodanza in mijn leven is gekomen!

Graag wil ik je met Biodanza laten kennismaken. Heb je interesse om aan één van mijn groepen deel te nemen? Mail of bel me gerust voor nadere informatie of opgave.

 

Extensies gevolgd door Leonoor

  • Geen


    Jaar: ?