Lyan van der Meulen

Website
De essentie van al mijn werkzaamheden blijkt steeds weer dezelfde elementen te bevatten. Expressie, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Je zou ook kunnen zeggen dat ik in mijn werk en ook in mijn persoonlijke leven steeds streef naar genieten en gelukkig zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat je plezier beleeft in dat waar je mee bezig bent. Hoe kun je zo veel mogelijk genieten van wie je bent en wat je doet. Hoe kun je leven vanuit je eigen waarden, dromen en verlangens. Hoe kun je blij zijn met jezelf en je leven. Dat is waar ik aan bij wil dragen.
In 2010 ben ik afgestudeerd als Biodanzadocent aan de Biodanzaschool van Utrecht, Systema Rolando Toro (www.biodanzaschoolutrecht.nl). Het onderwerp van mijn afstudeermonografie was "Being more me".
Voordat ik Biodanza ontdekte heb ik vele verschillende soorten lessen en training gevolgd in beweging, acteren, stem en persoonlijke ontwikkeling.
In 1993 ben ik aan de Rijks Universiteit van Groningen afgestudeerd als Neerlandica/communicatiewetenschapper. Ik heb een eigen bedrijf in acteren, training en coaching. Biodanza is hier een belangrijk onderdeel van. Kijk op mijn website voor actuele info.
Ik organiseer iedere maand een Dansdag in Naarden en geef regelmatig Biodanza op verschillende plekken in Nl. Er is een wekelijkse groep in Amsterdam op maandag. Ook de weekenden die ik geef zijn erg populair.

LET OP: Samen met Aggy van Caldenbourgh heb ik een biodanza-boek gemaakt. Het is het tweede Nederlandstalige boek over biodanza wat er bestaat. In het boek staan twaalf verhalen van mensen die vertellen over wat biodanza betekent in hun leven. Het boek wordt heel goed ontvangen en is te bestellen bij lyanvdmeulen@gmail.com
Het is heel inzichtelijk om te lezen wanneer je zelf aan biodanza doet, en het is ook een aanrader om het boek te laten lezen door mensen die biodanza nog niet kennen. Ondertussen ligt het al in een aantal wachtkamers van huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten enz.
We hebben het boek gemaakt om biodanza nog verder te verspreiden! Het boek kost €10,- plus verzendkosten

Weekgroepen van Lyan