Marie-José Meijs

Website
Proeflessen 8x biodanza:

Wil je weten wat biodanza precies is en wat de effecten zoal kunnen zijn? In de 8 proeflessen kun je als beginner ervaren wat de biodanza oefeningen met je doen, welke soorten muziek worden gebruikt en wie er in de groep dansen.

Als je wekelijks deelneemt aan biodanza ga je de positieve gevolgen ervan merken op lichamelijk, emotioneel, psychisch en sociaal gebied. Het bevordert en ondersteunt jouw gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. En het is vooral leuk om te doen: lekker vrij bewegen op fijne muziek met jezelf en de anderen.


Zin in? Wil je meer informatie of je meteen aanmelden? Kijk dan verder op: https://vitabiodanza.nl/aanmelden/

Je bent van harte welkom op:  6, 13, 20 juli, 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober 2021.

Plaats: Sittard, Helstraat 12, 6131 CZ

Kosten: kennismakingspakket 3 lessen voor 35 euro, of 8 lessen voor 120 euro. Na de proeflessen kost een losse les 17 euro of kun je een abonnement kopen.

-------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik ben Marie-José Meijs. Van oorsprong ben ik logopediste en daarom al bijna 30 jaar werkzaam in de Gezondheidszorg. Reeds 20 jaar geef ik vanuit mijn eigen trainingsbureau Sulis Training en Coaching trainingen, bijscholing en werkvloercoaching in de Gezondheids- en Welzijnssector. Op het gebied van Vitaliteit, Duurzame Inzetbaarheid, Communicatie, en Samenwerking, met als doel om mensen Vitaal en Gezond te laten zijn of worden.

Veel thema’s van mijn trainingen komen zowel in mijn werkvloercoaching als in biodanza terug. Daarom heb ik besloten om biodanzales te gaan geven  en de thema’s Vitaal en Gezond aan Biodanza te koppelen: VitaBiodanza!

Ik ben dankbaar dat 10 jaar geleden biodanza in mijn leven is gekomen. Midden in een periode waarin werk en privé zachtjes gezegd niet helemaal in balans waren. Het waren oefeningen met bewegen op muziek. Leuke, prachtige, mooie of soms ontroerende muziek. Mede dankzij biodanza heb ik geleerd mijn balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen enthousiast ergens voor gaan en rust nemen om mijn ervaringen een plek te geven. Het heeft me gebracht waar ik nu ben, heeft me als mens in mijn kracht laten komen. Eindelijk. Dit wil ik nu graag doorgeven aan jou. Voor als je misschien ook stress hebt in je leven. Jezelf een beetje kwijt bent geraakt. Behoefte hebt aan plezier, eens even niks ‘moeten’, rust.

In de afgelopen 15 jaar heb ik twee keer een zware burn-out gehad. In mijn werk heb ik mijn ervaringsdeskundigheid ingezet als trainer en coach in WerkPrivéBalans, stressreductie en burn-outpreventie. Nu voeg ik mijn ervaringen vanuit biodanza toe aan mijn expertise op dit gebied en geef hierin les. Met dezelfde thema’s en oefeningen als in onze trainingen, maar dan vertaald op muziek.

Momenteel volg ik de 5-jarige opleiding tot biodanza facilitator bij de Biodanza School Eindhoven. Ik studeer op 17 juli 2021 af.

Weekgroepen van Marie-José