Marieke Annink

Website
Met veel plezier ben ik dit jaar gestart met lesgeven in Biodanza.

Startgroep Biodanza op vrijdagochtend in Enschede.

In september ben ik gestart met de volwassenengroep op de vrijdagochtend. Deze les geef ik van 10.00 tot 12.00 in de fijne danszaal van yogacentrum de Bron in Enschede.

Dit jaar heb ik drie keer een drieluik Kinderbiodanza gegeven. De laatste van dit jaar is gepland op woensdagmiddag 22 september.

Mijn wens is om in maart en oktober 2022 weer een drieluik Kinderbiodanza te geven. Dat houdt in dat ik 3 weken achtereen op de woensdagmiddag een workhop Kinderbiodanza geef, de laatste telkens in de vorm van een ouder-kind Biodanza les.

Tijdens het project Hand-in-Hand in najaar 2019 heb ik ervaren hoe mooi het is als ouderen en kinderen samen dansen. Mijn wens is om ook in Twente en de Achterhoek een project Hand-in-Hand te starten.

Op de mijn website staat meer informatie over mijn workshops Biodanza. Daar vind je ook meer informatie over mijn andere passie, TaiChi.

www.taichidans.nu

Contact: marieke@taichidans.nu/ 06-3305 7677.

"Bewust Bewegen Brengt Balans".

Op LinkedIn vind u een uitgebreid CV.

Ook onderhoud ik een Facebook pagina: Biodanza met P.O.E. Deze heb ik zo genoemd omdat Biodanza voor mij Persoonlijk, Organisch en Educatief is. En zelf houd ik enorm van de simpele uitleg die Benjamin Hoff aan de Tao geeft in de Tao van Poe. Zelf hoop ik bij mijn afstuderen in diezelfde stijl een simpele toelichting op Biodanza te kunnen geven...

Extensies gevolgd door Marieke

  • Kinderbiodanza (Specialisatie)


    Jaar: 2019
    Docent: Monica Turco