Nina Wevers

Website
Pelgrim op het levenspad en danser tussen hemel en aarde - als mens op een kosmisch kruispunt verweef ik het heilige in mijn dagelijks leven. De vragen 'wie ben ik ten diepste en wat beweegt mij?' geven mijn leven van jongs af aan richting en diepgang.

Ik was vele jaren werkzaam als kunsthistoricus. Na een periode van bezinning heb ik de artistieke schoonheid beroepsmatig losgelaten om mij te wijden aan onthulling van innerlijke schoonheid. Nu zet ik dans en rituelen in om mensen te bekrachtigen in hun unieke pracht en potentieel.

Biodanza heeft een belangrijke rol gespeeld in deze ontwikkeling. Deze transformerende dansvorm bracht mij letterlijk, maar ook van binnenuit in beweging. Hierdoor leerde ik mijn innerlijke stem te volgen en leef ik nu een leven dat beter bij mij past, vanuit ware verbinding met mijzelf. Diep geraakt door de filosofie en de krachtige werking van Biodanza heb ik de opleiding tot IBF-facilitator gevolgd en bied ik nu diepgaande dansevents waarin de reis naar je ware Zelf centraal staat.

Integer, toegewijd, liefdevol - spaceholder die een veilige bedding creëert voor zelfontplooiing. Ik breng mijn mens-zijn, kwaliteiten, kennis en levenservaring in om je te doen thuiskomen in het hart van bestaan.

Welkom, ik ontmoet je graag.