Richard Hermans

Website
Biodanza is voor mij als De Vier Jaargetijden van Vivaldi, alles omvattend wat er in een mensenleven aanwezig kan zijn. Vol potentie zoals de lente, vol bloei en warmte van de zomer, loslatend zoals in de herfst en diep herbronnend in de winter. Ofwel het leven voluit dansend.

In mijn dagelijks leven heb ik een eigen IT bedrijf, waar we veel met het hoofd werken, wat uiteraard zeer zinvol is, maar soms ook belemmerend. Vaak weet je lijf allang wat nodig is om harmonieus te leven, en dat is precies wat Biodanza weer wakker maakt, onze lichaamswijsheid.

Door een brug te slaan tussen mijn dagelijks werk en Biodanza, hoop ik de wereld wat mooier te maken. Waarmee ik mijn idealisme vormgeef, wat verder gaat dan samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en geld verdienen, en dat geeft mij heel veel voldoening en energie.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn passies mag en kan vormgeven samen met zulke liefdevolle mensen, zoals Ankie, mijn gezin en alle dansers die ik in de dans mag ont-moeten.

In Lack’ech Ala K’in!

Weekgroepen van Richard