Via, via kwam ik in aanraking met Biodanza. Door biodanza werd mijn behoefte om te gaan bewegen en te gaan voelen tot uitdrukking. De stap die ik deed voelde gelijk goed; ik had geen enkele twijfel. Direct na de eerste les voelde ik dat ik voor het juiste had gekozen.

Want …… ik kwam veel meer los dan voorheen; er kwam een stuk naar buiten wat al heel lang was weg gestopt. Door te dansen ontdekte ik meer over mijzelf en kwam ik meer tót mijzelf en kon ik mij duidelijker uiten naar anderen; in de manier waarop ik danste en in de manier waarop ik sprak.

Door de biodanza kom ik meer in mijn zachtheid en dat is ook zichtbaar voor mijn omgeving. De manier waarop ik dans laat zien hoe ik in het leven sta. Daarbij word ik mij bewust van mijn gedrag naar anderen maar vooral ook naar mijzelf. Biodanza laat mij steeds opnieuw beseffen wat ik nog kan leren van het leven.

Qua gezondheid heeft biodanza het effect dat ik mij een stuk beter voel na het dansen, mentaal maar ook fysiek.

Tenslotte het doet mij goed om tijdens het dansen aan mijn gevoel toe te geven. Voor mij geldt dat niets gek is of raar is aan dansen.

Het zou geweldig zijn als meer mensen biodanza gaan doen. Bewegen is zo wie zo goed en je wordt er nog blijer van.

Nelle danst bij Maria in Zwijndrecht. Kom je het ook eens proberen? Ga naar www.mariavermeeren.com of zoek naar  proeflessen bij jou in de buurt.

Volg een proefles