100 jaar Rolando Toro. Biodanza feest ‘DANS!’ in Apeldoorn

100 jaar Rolando Toro. Biodanza feest ‘DANS!’ in Apeldoorn

za 20 april 20:00 tot za 20 april 23:45
Aula van wooncentrum 'Het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
Daar het feest is: vrije gift (om de zaalhuur te bekostigen)
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke
Lieve danser,

TER INFO: Rolando Toro (oprichter biodanza) wilde de hele wereld laten dansen en daarom kun je mijn DANS! feestavond op 20 april bezoeken door een vrije gift te geven (kan ik mijn zaalhuur en hapjes mee bekostigen). Voel je welkom!

En dansen gaan we! We beginnen weer met een toegankelijke biodanza workshop van 2 uur. En daarna heerlijk vrij dansen op fijne dansbare vlotte muziek uit meerdere windstreken. De voeten mogen van de vloer! Maar er is ook muziek om met jezelf of een ander tot rust te komen.

Dat wordt weer genieten en ervaren wat er mag zijn. Verbinding met jezelf en met de aanwezigen. En er zal op deze dansavond een hapje en een drankje staan.
Deze avonden staat open voor zowel beginnende biodanza’ers als ervaren biodanceros.
Kom je ervaren wat dit thema in de dans met jou doet?
Zeker ook als je Biodanza nog niet kent ben je welkom om deze laagdrempelige avond mee te maken. Wat een plezier is er op deze avonden! Vele dansers zijn via een feestavond begonnen met Biodanza. Dus laten we er samen een spetterende avond van maken.
Deze speciale feestavond staat open voor jong en oud, met of zonder ervaring en voor degenen die open staan voor speelsheid, vrolijkheid, zachtheid, warmte en verbinding. Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen, geen vaste danspasjes en op heerlijke verschillende (wereld-)muziek soorten,
Kom je ook met ons meedansen?
Ik stel het enorm op prijs als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen het kunnen beleven!
LOCATIE:
We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn. Een prachtige grote zaal met houten vloer, goed geluid en (sfeervol) licht. De ventilatie is goed ingesteld met goede filters zodat de lucht gezond blijft.
MEENEMEN:
Goed humeur, kleding in laagjes, als je het leuk vind om wat te delen: wat (koude) fingerfood / tapas.
En verder heel veel zin om te dansen!
VERVOER: Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur.
Of carpool met iemand mee. Mocht je willen carpoolen, maar je weet niet met wie? Geef een berichtje en ik ga kijken of ik iemand weet die vraagt of aanbied.
DOCENT: Hans Hokke. Mijn hele leven gedanst vanaf dat ik 14 jaar was en inmiddels al weer 13 jaar Biodanza. Ik heb een weekgroep op de woensdagavond in Apeldoorn, geef feestavonden (ook op aanvraag) en verdiepende dansdagen. En wil je een verbindende dag organiseren op je werk, dan kom ik graag een daarvoor aangepaste les geven (hiervoor de specifieke extensie ‘biodanza in organisaties’ gevolgd en inmiddels meerdere malen gegeven).
CONTACT: (www.heartfeelings.nl / 06 215 019 72 / facebook.com/BiodanzametHans / mail: info@heartfeelings.nl / biodanza.nl,
INVESTERING in jezelf is: vrije gift!
MELDT JE VAN TE VOREN AAN zodat ik rekening kan houden met hoeveel drinken en tussendoortjes ik moet verzorgen en eventuele wijzigingen kan doorgeven aan je.
WIL JE MEER DANSEN EN MEER VERDIEPING ONTVANGEN? Kan ik me voorstellen!
Kom dan ook eens in de weekgroep op woensdagavond in Apeldoorn mee dansen om te merken hoe fijn het is om wekelijks de verdieping te ervaren….
DANSDAGEN (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 28 april – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni – ‘Je sensuele ik’
Titels onder voorbehoud.
Heb je nog vragen? Stel ze aan mij! Genoeg mogelijkheden om me te bereiken.
Meld je s.v.p. van te voren aan via 1 van onderstaande mogelijkheden:
info@heartfeelings.nl,
www.heartfeelings.nl,
tel: 06 215 019 72.
facebook.com/BiodanzametHans
Hartegroet,
Hans