Biodanza evenement ‘Brasil!’

Biodanza evenement ‘Brasil!’

za 19 augustus 20:00
Aula ontmoetingsplek 'het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
€20,00
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke
Lieve danser,
Dit keer wel een heel bijzonder evenement. We gaan een heerlijke workshop doen en daarna is het feest!
Een speciale avond die extra feestelijk gaat worden ditmaal want ik heb afgelopen week de 100e weekgroep gegeven!
Ik zou het heel erg leuk vinden om een ieder weer eens te ontmoeten die in mijn 12 jaar dat ik Biodanza dans en beleef zijn voorbij gekomen. Laten we er een feest van ontmoeting van maken en van verbinding met oude bekenden en nieuwe ontdekkingen. En fijn als je deze avond ook bij anderen onder de aandacht wilt brengen zodat er zoveel mogelijk bekenden komen!
Zowel de workshop als het vrije dansgedeelte zal in het teken staan van al die weken die ik gegeven heb. Het wordt dan ook een mix van oefeningen en muziek die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.
We gaan het dan ook samen weer gezellig maken!
Als thema heb ik gekozen voor ‘Brasil’. Zoals sommigen van jullie weten heb ik in Portugal gewoond en daar heb ik kennisgemaakt met de Braziliaanse muziek. Jaren later daadwerkelijk naar Brazilië geweest om met 3 prachtige Braziliaanse zonen terug naar Nederland te komen! Het land en de muziek heb ik in mijn hart gesloten.
Gelukkig zit er bij de muziek van Biodanza genoeg Braziliaanse muziek, waarvan een gedeelte vast voorbijkomt in de vivencia. Daarna wil ik met jullie een feestje bouwen met diverse muziekstijlen die mij aan het hart liggen.
En natuurlijk hou ik er rekening mee dat het afgestemd is.
Zoals gewoonlijk zorg ik voor wat hapjes en drinken. maar mocht jij dit keer ook een leuke snack (fingerfood) of drinken hebben die je met de anderen wilt delen, neem dat dan mee. Mocht je na de vivencia wat warm willen maken: ik neem een inductieplaatje mee. Hou het allemaal wel eenvoudig (wat je met je vingers kunt eten, er is geen bestek). We komen om vooral fijn te dansen en te ontmoeten, niet om maaltijden klaar te maken ????.
Zoals je leest wordt het een wat andere avond dan anders.
Ik verwacht een grote opkomst en vraag je dan ook om je van te voren aan te melden!
Als je me een warm hart toedraagt: Lief als je dit evenement wilt delen of er op wilt reageren in Facebook. Dan kunnen er nóg meer mensen komen genieten! En je helpt mij er enorm mee.
Ik verwacht weer fijne mededansers en mooie verbindingen die er vast weer zullen zijn. Een goede dansbare zaal met houten vloer, afgestemd licht en geluid. Wat lekkers te drinken en te eten.
Een mooie workshop en het belangrijkste: JIJ!
Alle ingrediënten zijn weer aanwezig om een prachtige avond te hebben! Jij bent er toch ook bij?
Deze avond staat open voor jong en oud, met of zonder ervaring en degenen die open staan voor speelsheid, vrolijkheid, zachtheid, warmte en verbinding. Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen, geen vaste danspasjes en op heerlijke verschillende muziek soorten, Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding in laagjes te dansen. .
Het wordt weer een avond van bekenden ontmoeten en nieuwe verbindingen aangaan. Heerlijk dansen in de workshop en lekker los gaan in het vrije gedeelte. Vooraf staat er wat lekkers klaar met thee en koffie en na de workshop is er ook een hapje en wat te drinken.
Na een mooie wat langere workshop ga ik dj’en met heerlijke afgestemde dansbare muziek.
Dus wil jij ook deze zomerse avond meemaken dan ben je meer dan welkom!
Zoals je van me gewend bent maken we de zaal gezellig met goed geluid en licht en is er goede ventilatie.
Kom je het mee ervaren?
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.
Ik stel het enorm op prijs als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen het kunnen beleven!
LOCATIE:
We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn. Een prachtige grote zaal met houten vloer en goede ventilatie, geluid en licht.
MEENEMEN:
Goed humeur, eventueel wat fingerfood en heel veel zin om te dansen!
VERVOER: Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur. Of carpool met iemand mee. Mocht je willen carpoolen, maar je weet niet met wie? Geef een berichtje en ik ga kijken of ik iemand weet die vraagt of aanbied.
DOCENT: Hans Hokke
CONTACT: (www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72).
INVESTERING in jezelf is €20
SVP van te voren aanmelden zodat ik rekening kan houden met hoeveel drinken en tussendoortjes ik moet verzorgen!
En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
WEEKGROEP (elke woensdagavond in ‘het kristal’ 19.45 – 22.00):
DANSDAGEN (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 24 september – ‘Je weer thuis voelen’
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’
En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het integreren.
WIL JE MEER DANSEN EN MEER VERDIEPING ONTVANGEN? Kan ik me voorstellen!
Kom dan ook eens in de weekgroep op woensdagavond in Apeldoorn mee dansen om te merken hoe fijn het is om wekelijks de verdieping te ervaren…. Biodanza is niet om er over na te denken (hoofd), maar om het te ervaren (hart).
En graag nodig ik ook de mannen uit om het eens te komen ervaren! Voel je welkom! Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende muzieksoorten, jong of oud, wel of niet kunnen dansen, beginner of gevorderd, je bent welkom.
In de Biodanza weekgroep wordt je in ongeveer 1,5 – 2 uur meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander. Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, word je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden..
Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur.
Schroom niet om mij te benaderen bij vragen.
Meld je svp van te voren aan via 1 van onderstaande mogelijkheden:
info@heartfeelings.nl,
www.heartfeelings.nl,
tel: 06 215 019 72.
facebook.com/BiodanzametHans
Hartegroet,
Hans
?