Biodanza vakantie “Samen Leven” 15 tm 21 juli

Biodanza vakantie “Samen Leven” 15 tm 21 juli

ma 15 juli 18:00 tot zo 21 juli 15:00
land van Lisa, rekken
Land van Lisa
Van Ouwenallerlaan
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0630411717
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
zie tekst
Docente:
Agnes Woertman
Organisator:
Agnes Woertman

Biodanza vakantie Samen Leven

Met Agnes Woertman en andere docenten.

Nu iets compacter: van maandag 15 juli tot zondag 21 juli, Land van Lisa, Rekken. Daarom helaas zonder Karel en Nanja, wel met Francoise, Kim, Richard, Tineke en Agnes.

Ook enkele plaatsen voor mensen die een paar dagen willen komen:
van maandag 15 tot donderdag 18 juli
van donderdag 18 tot zondag 21 juli

Lieve mensen,

Wat lijkt het mij fijn om met een fijne groep mensen samen vakantie te vieren; samen te leven, te dansen, te koken, te wandelen, hout te sprokkelen voor het kampvuur … gewoon eenvoudig en heel fijn samen zijn en samen leven. Te genieten van elkaar, de mooie omgeving, Biodanza, hottub, sauna, kampvuur en alles wat er zal ontstaan.

Dus dat is waar ik jou voor uitnodig! Een week genieten van samen vakantie vieren! Onze locatie, Land van Lisa, is een prachtige plek waar we zowel binnen als buiten kunnen dansen. We dansen elke ochtend Biodanza dat gegeven wordt door mij (4 vivencia’s) en afwisselend door een aantal heel fijne collega’s uit Nederland en België: Francoise Masset (B), Kim van der Klis, Tineke Coolen en Richard Loohuis.

De middagen besteden we of aan eten koken (we koken met elkaar), hout sprokkelen voor kampvuur, rusten of genieten van de omgeving, samen of alleen (al naar gelang je eigen behoefte in het moment). Het is er prachtig! Zwembad in de straat, de Berkel (riviertje) in de buurt voor kano of suppen, prachtige wandel- en fietsomgeving.

De avond wordt ingevuld door sauna, kampvuur, hottub of wat jullie zelf willen of inbrengen. Breng je gitaar of liedteksten mee als je graag zingt. Als je graag masseert, breng je olie mee en organiseer het ter plekke. Hetgeen er in de middag en avond aangeboden wordt is op vrijwillige basis en zo zal onze vakantie vorm krijgen dag voor dag. Elke ochtend voor het ontbijt zal ik alvast een half uurtje yoga aanbieden voor wie wil.

De ochtend (van 10 tot 13 uur) is het vaste programma onderdeel voor iedereen. Dan stemmen we af wie wat doet die dag, wie er gaan koken, boodschappen doen, hout sprokkelen, luieren… zoals je dat doet in je vakantie. Aansluitend dansen we samen een zalige Biodanza vivencia.
Het middag en avond programma geven we met elkaar vorm. Er worden 2 middagen (donderdagmiddag en zaterdagmiddag) ingepland om wat leuke werkzaamheden te doen op Land van Lisa: tuinieren, wilde groente plukken, hout zagen, kloven en sorteren, dat alles om Land van Lisa nog mooier maken.

De meeste deelnemers zullen er de hele periode zijn (van 15 tm 23 juli) en er zijn ook enkele plekken die ingevuld worden door mensen die 3 dagen mee dansen en vakantie vieren.
 Praktische info:

Data en tijden:
Van maandag 15 juli 18 uur tot zondag 21 juli 15 uur.

Je kan je ook inschrijven voor een 4 daagse, namelijk:
* van maandag 15 juli 18 uur tot donderdag 18 juli 17 uur  -deel 1
* van donderdag 18 juli 10 uur tot zondag 21 juli 17 uur  – deel 2

Locatie:
Land van Lisa te Rekken (Achterhoek, tegen de Duitse grens) Prachtige plek, prachtige omgeving!
We overnachten daar op verschillende slaapplekken: slaapkamers, pipowagen, slaapzalen of in je eigen tent / camper. Voorkeuren worden op volgorde van aanmelding behandeld.

Kosten: 
Kosten voor de 9 daagse:  600,-

Kosten voor  een 3/4 daags bezoek:
deel 1 – 310,-
deel 2 – 325,-
deel 3 – 400,-

Kosten zijn inclusief verblijf, 3 maaltijden per dag, fruit, Biodanza, sauna, hottub, kampvuur, koffie en thee.

Nootjes, chips, sap, wijn of bier zit niet bij de prijs inbegrepen en breng je zelf mee.

Aantal deelnemers: minimaal 20 personen, maximaal 30 personen.

Informatie en aanmelding:  Agnes Woertman  info@biodanzametagnes.nl   www.biodanzametagnes.nl

Je plek is gereserveerd na een aanmeldingsmailtje en overschrijving van de aanbetaling van 50% van de kosten van jouw keuze.

Geschikt voor mensen met ruime Biodanza ervaring.