Biodanzadag ‘Alles is Liefde’ in Tiel

Biodanzadag ‘Alles is Liefde’ in Tiel

za 17 februari 10.00
LifeJoy-Stichting

Telefoonnummer:
0621975903
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
De dag kost € 80
Docente:
Esther van Kessel
Organisator:
Esther van Kessel

Liefde kent vele vormen; Zelfliefde, Liefde in een Liefdesrelatie, Liefde voor je (klein)kinderen, Liefde voor je ouders, Liefde voor je broer en zus, Liefde in vriendschappen, Liefde voor een dier, Liefde voor de natuur, Liefde voor moeder aarde, Liefde voor alles wat leeft, Liefde voor het leven, Liefde voor de muziek, Liefde voor de kunst, Liefde voor de Dans, Liefde voor eten, Liefde voor de kleine dingen die tegelijkertijd groots zijn, Liefde voor de lach van een kind, Liefde voor de wolken, Liefde is compassie voor ons zelf en onze medemens, Liefde is schoonheid, Liefde is zorg voor elkaar, Liefde is vrede, Liefde is het onvolmaakte omarmen, Liefde is elkaar voeden in Liefde………………………Liefde is oneindig.

 

Liefde is waar ons Hart is. Liefde gaat verder dan onze grenzen reiken. Liefde is groots en allesomvattend. Zonder Liefde is er geen Leven en is ons bestaan zinloos. Liefde creëert Liefde. Van Liefde is nooit tekort, ons Hart is oneindig groot. Het is nooit op, er kan altijd meer Liefde bij. Door steeds meer vanuit ons Hart te leven verspreiden we de Liefde en planten we zaadjes van Liefde in de Harten van de mensen om ons heen.

 

Wat?

Op deze Biodanza verdiepingsdag dompelen we ons onder in de Liefde. We verbinden ons deze dag met onze Zelfliefde, met de Liefde voor de ander(en) en de Liefde voor het leven en het grotere geheel. Het is een dag om te Geven en te Ontvangen maar bovenal GENIETEN. Een cadeau voor jezelf!

 

Wie?

Voor mensen met (enige) biodanza ervaring die zich graag willen verbinden met hun Hart en zich een dagje willen laven in Liefde om gevoed en verwarmd met Liefde en vervuld weer naar huis te gaan.

 

Programma

De dag bestaat uit twee Biodanza-workshops (Vivencia’s). Er is een deelmoment en tussen de middag ruime pauze om de ochtend te laten zakken.

 

Praktisch en aanmelden

Zaterdag 17 februari van 10.00 tot 17.00 uur

Neem zelf je lunch mee. Koffie /thee met wat lekkers wordt voor gezorgd.

 

Biodanza-facilitator:

Esther van Kessel

 

Groepsgrootte:

Minimaal 10 deelnemers

 

Kosten:

De dag kost € 80

 

Geld kan contant betaald worden aan de deur of overgemaakt worden op

NL70 RABO 0300 3489 16 t.n.v. E.A.M. van Kessel o.v.v. ‘Alles is Liefde’

Aanmelden via mail of whatsapp

Ster1967@gmail.com

Tel. 0621975903