Biodanzadag voor mannen en vrouwen: Midzomerdans

Biodanzadag voor mannen en vrouwen: Midzomerdans

za 22 juni 10:00
De Boskapel
Laan van Beek en Royen 46
3701 AK Zeist
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-25007217
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
65 € (vóór 1 mei betaal je slechts 55€)
Docente:
Julia Arnscheidt
Organisator:
Julia Arnscheidt

Verdiepingsdag

Ik was 14 en mocht alleen naar Zweden! Want ik was uitgenodigd door een Zweeds gezin dat we op vakantie in Denemarken hadden leren kennen. En dus bracht ik in de zomer van 1985 drie weken door op het eiland Tjörn, vlakbij Gotenburg, waar het gezin een buitenhuisje had met een tuinslang op het dak als soort van warme douche en een schattig toilethuisje met een … tsja, intense geurbeleving.

Voor de rest zijn tijdens deze vakantie al mijn zintuigen enorm gestreeld en verwend. Waarschijnlijk zit hij daarom nog zo goed in mijn geheugen.

Het absolute hoogtepunt was mijn eerste Zweeds midzomerfeest! Onze dansdag op 22 juni is geboren uit deze bijzondere herinnering.

Midzomer is hét feest in Zweden. Iedereen gaat dan naar het platteland om samen te vieren dat de zon (als je boven de poolcirkel bent) 24 uur lang te zien is. Ook bij ons is dit de langste dag van het jaar, ook al duurt de dag hier net iets minder lang.

Wat kun je verwachten?

Het wordt een heerlijk zomerse dansdag in een mooie, bosrijke omgeving. We gaan samen een magisch feest creëren, in de geest van de Zweedse midzomer. De dag gaat over onze verbinding met de natuur, over plezier en uiteraard over de liefde. Net als de Zweden gaan wij heerlijk feesten en intens genieten van ons samenzijn, het samen dansen en de overvloed die we met elkaar creëren.

Kom je meegenieten?

Deelname kost 65 €. Als je je aanmeldt en betaalt vóór 1 mei betaal je slechts 55 €.

Het programma gaat er ongeveer zo uitzien:

10 uur aankomst met thee, koffie en wat lekkers
10.30 uur welkom en 1e vivencia
13 uur potluck van overvloed en uitrusten
15 uur 2e vivencia
17.30 afscheid nemen

Wil je de zomer met ons al dansend welkom heten? Noteer dan 22 juni in je agenda en meld je aan: info@loveinmotion.nl of bel of app naar 06 25007217.