Het Voorgevoel van de Engel

Het Voorgevoel van de Engel

vr 15 december 19:30 tot zo 17 december 18:00
Het Vijfde Huis
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-26044666
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Weekend
Kosten:
€ 200
Docente:
Phoebe Felen
Organisator:
Phoebe Felen

Dit is een mogelijkheid voor studenten, docenten en biodanceros om het originele ervaringsweekend van de extensie van Rolando Toro een keer helemaal te dansen en te ervaren!

In dit weekend zo vlak voor de Kerst hebben we een geweldige mogelijkheid om ons te verbinden met het archetype van de Engel in onszelf en hun energie om ons heen. Hier ontmoeten wij schoonheid, harmonie, onvoorwaardelijke liefde, vrede, verruimd bewustzijn, eenheid en gebeuren wonderen als vanzelf.

Deze keer dansen we de oorspronkelijke extensie die Rolando Toro ontwierp voor het archetype van de Engel. Voel jij ook de fluistering dat jij hierbij wilt zijn? Luister er naar en laat je er door leiden. De engelen zijn er voor ons en laten ons dat graag voelen en weten.

Dit weekend wordt gegeven door Phoebe, directeur van de Biodanzaschool in Rotterdam. Phoebe heeft zich van jongs af aan verbonden gevoeld met de engelen. Ze heeft hun enorme troostende kracht ervaren toen ze in een moeilijke tijd opnieuw contact legde en hun hulp kreeg. Nu danst ze met mensen mee op de wonderlijke weg naar hun diepste kern. In de engelenweekends gebeuren magische dingen en veel mensen komen daarom jaarlijks terug.

Je kunt kiezen voor het hele weekend, maar er is ook de mogelijkheid om alleen naar de vrijdagavond te komen. Deze avond met de beginvivencia is te volgen als een losse workshop voor mensen die wellicht niet het hele weekend kunnen meedansen, maar wel nieuwsgierig zijn en al enige ervaring met Biodanza hebben. Hierna heb je nog de keuze om naar het hele weekend te komen indien er nog plek is. Voor alleen de vrijdagavond én voor het hele weekend graag inschrijven per email: phoebe@biodanzaschoolrotterdam.nl

Welkom!