Delen in de overvloed: Abun-dance dag met Titia in Friesland

Delen in de overvloed: Abun-dance dag met Titia in Friesland

za 3 augustus 14.00
Hurdegaryp

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06 - 12663313 / 0511 - 227089
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
35 euro
Docente:
Titia van Kammen
Organisator:
Titia van Kammen

In de meivakantie was ik een paar dagen in ‘mijn vakantie’ huis, terwijl mijn vrienden genoten van een paar dagen op pad met de camper. Toen kwam “Delen in de Overvloed” tot mij…. dat is wat zij doen, ze delen hun huis en omgeving met mij en ik deel het genieten graag weer met jullie deze zomer, het wordt alweer het vierde jaar dat we hier samen mogen dansen!

Vanaf half 2 ben je welkom en staat de koffie en thee klaar! We beginnen om 2 uur en dansen 1 lange vivencia, zodat we daarna samen kunnen genieten van ongedwongen en ontspannen samen zijn, de tuin, zwemmen in het water wat grenst aan de tuin, een gezamenlijke potluck maaltijd en wat er verder maar mag ontstaan.

Voor het eten neemt iedereen wat lekkers mee om te delen, zodat er een tafel van overvloed ontstaat. Eventueel kun je ook een drankje meenemen wat je lekker vindt. Er is een koelkast, vriezer, inductiefornuis en oven aanwezig. We zorgen samen voor de voorbereiding en het opruimen na afloop.  Daarnaast meenemen: waterfles, zwemspullen (evt. waterschoenen) als je zin hebt in een frisse duik, een kussen of kleedje om op de zitten/liggen (in de tuin), pantoffels/slippers en voldoende kleding. Als het donker wordt maken we een vuurtje…..

We dansen in de woonkamer (met uitstapjes naar buiten), om genoeg beweegruimte te waarborgen, is er ruimte voor circa 16 dansers.

De bijdrage voor deze middag/avond is 35 euro, dit mag je vooraf overmaken op rekeningnummer NL62 RABO 0363 0394 81 t.n.v. T. van Kammen o.v.v. jouw naam of contant en gepast bij aankomst.

Hurdegaryp ligt vlakbij Leeuwarden en heeft een treinstation, het is 1 km vanaf het station, dus ongeveer een kwartiertje lopen.

Ik verheug me op deze dag, op deze bijzondere plek! Weet je welkom!