Genieten van sensualiteit en schoonheid

Genieten van sensualiteit en schoonheid

za 9 december 16.00
Heart House Bussum
Heart House
Huizerweg
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0624617030
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
variabel
Docente:
Marlie Wetemans
Organisator:
Marlie Wetemans

Biodanza dag (middag en avond) op zaterdag 15 juni in het prachtige Heart House te Bussum.

Geïnspireerd door het leven, flow, schoonheid, harmonie, natuur, kleur, interesses en ‘waar wil ik meer van’? Heb ik besloten een nieuwe dansdag te organiseren.

Sensualiteit gaat over het waarnemen en ontdekken door alle zintuigen en genieten van de heerlijkheden van het leven. Als we sensuele energie in ons lichaam voelen zitten we lekker in ons vel en voelen we ons vol leven. Het is een energie die bij ieder van ons aanwezig is en het zorgt er voor dat we ons aantrekkelijk en geliefd voelen.

Schoonheid is een gevoel van verwondering en eerbied voor harmonie, de kleur en de lieflijkheid van de wereld. Schoonheid opent ons voor de diepe indrukken van het leven die ons informeren en verrukken. Zij geeft ons de mogelijkheid een band te voelen met het universum en roept ons op dieper dan de oppervlakte te kijken. Met creativiteit verleen je schoonheid aan bijvoorbeeld dans, muziek (maken) en taal. Met gevoel voor schoonheid schep je een ruimte van gratie en ordening om je heen. In schoonheid leven is een unieke uitdrukking van onze (spirituele) natuur.

Op deze dag zullen we onze sensualiteit (wakker) dansen en genieten van schoonheid in de breedste zin van het woord.

Marlie besteedt aandacht aan grenzen (aangeven) in contact met mensen, zodat je je te allen tijde veilig en ontspannen kunt voelen.

Deze middag/avond is geschikt voor mensen met biodanza- of ander lichaamswerk ervaring. Bij vragen of twijfel of het past neem even contact op.

Wanneer 

Zaterdag 15 juni middag/avond.

16.00 tot ca 21.00/ 21.30u.

Tussentijds genieten we van een gezamenlijke maaltijd (buffet). Een ieder neemt iets lekkers mee om met elkaar te delen.

Waar

Heart House, Huizerweg 54, Bussum.

Ca 10 minuten loopafstand van station Bussum-Zuid en gratis parkeren in de buurt.

Bijdrage

Standaard €65, overvloed €85. Het bedrag is op basis van een glijdende schaal en bepaal je zelf, het is afhankelijk van je draagkracht/vermogen. Rond komen van minimum? informeer even naar de mogelijkheden, wellicht vinden we een oplossing.

Aanmelden

Mail Marlie info@biodanzametmarlie.nl.

Indien ik je niet ken verneem ik graag wat meer over je.

Met je betaling reserveer je jouw plaats, rekening M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 onder vermelding van je naam en datum.

Je ontvangt een bevestiging en t.z.t. een mail met de praktische gegevens. Liever contant betalen op de dag zelf? Dat kan geef dat door bij je aanmelding. Je plek wordt gereserveerd, bij ‘no show’ maak je alsnog het bedrag over minimaal 75%.

 

Wie is Marlie Wetemans?
Marlie is zowel biodanza docent als coach op het vlak van liefde en relaties. Marlie geeft wekelijkse biodanzalessen in Almere, Weesp/Amsterdam en verzorgt verdiepingsdagen. Ze is didactisch biodanza docent en begeleidt (aankomend) docenten. www.biodanzametmarlie.nl

 

Welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops/dansdagen stuur dan een email naar Marlie info@biodanzametmarlie.nl.