Happy New Year verdiepingsavond – Van doel naar bedoeling – Arnhem

Happy New Year verdiepingsavond – Van doel naar bedoeling – Arnhem

vr 5 januari 19:30
't Huukske
Mauritsstraat 22
Arnhem
Website:
Ga naar de website
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
19,55 / 22,55
Docente:
Kim van der Klis
Organisator:
Kim van der Klis

De aanmelding/verkoop voor de Happy new Year avond op vrijdagavond 5 januari in ’t Huukske loopt volop. Tot 15 december scoor je een Early Bird ticket!

Aanmelden doe je door je ticket te bestellen via deze link: https://www.chipta.com/tickets/organizer/6503407/events/

Het duurt nu niet lang meer! Dat dit kalenderjaar zijn einde bereikt bedoel ik. En je een heerlijke Oudjaarsavond kan vieren met familie of vrienden om het nieuwe jaar met plezier samen in te rollen. Hopelijk met veel warmte, gezelligheid, feestelijkheid, lekkere oliebollen (of juist niet) en met veel verbinding. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ga toch altijd automatisch terugkijken op het afgelopen jaar. En na de jaarwisseling vooruitkijken op het nieuwe frisse kakelverse jaar dat voor me ligt. Vaak doen we dat met onze Oud & Nieuw vriendengroep ook met een mooie deelronde. Heerlijk die voorpret van de fijne vakanties die gaan komen, mooie dansdagen die ik mag gaan geven, bijzondere momenten die mogen ontstaan en waar ik nog geen weet van heb en daar alvast van te genieten. Met als eerste gelijk in de eerste week van het nieuwe jaar – de Happy New Year verdiepingsavond die ik samen met Eline de Boer geef op vrijdagavond 5 januari in ’t Huukske in Arnhem.

Onze Happy New Year avond heeft als thema “Van doel naar bedoeling”. Veel mensen (jij misschien ook) zijn gewend om aan het begin van het jaar goede voornemens te maken. En om bewust of onbewust doelen te stellen in hun hoofd. Wat wil je behalen komend jaar? Wat wil je doen in 2024? Wat wil je realiseren? Alleen komen die doelen vaak grotendeels uit je mind. Je hebt ze bedacht omdat je weet dat het goed is voor je gezondheid, voor je relatie, voor je gezin, voor je loopbaan, voor je business etc etc. Hoe zou het zijn als je van doelen stellen vanuit je ratio veel meer de beweging maakt naar je hart? Wat als je gaat voelen wat je hart je te vertellen heeft over het komende jaar? Niet “wat wil ik bereiken” maar “wat wil het leven van jou?” Voel je het verschil?

Vanuit de rust, vanuit je Zijn, vanuit je hart komen er hele andere dingen boven. Van doelen stellen naar “wat is de bedoeling in jouw leven?”. Op deze avond gaan we eerst heerlijk dansen om daar op die plek te komen waar je hart vanuit de stilte tot je kan spreken. Daarna neemt Eline je mee in het maken van een persoonlijk soul-board. Lekker creatief bezig zijn om jouw bedoeling beeldend weer te geven en mee te kunnen nemen naar huis ter her-innering. We hebben er zin in om een fijne avond van verbinding te creëren als mooi begin van het nieuwe jaar. En…. is het de bedoeling dat jij erbij bent?

Aanmelden doe je door je ticket te bestellen via deze link: https://www.chipta.com/tickets/organizer/6503407/events/

Prijs Early Bird: €19,– p/p

Normale prijs: €22,– p/p