Hartstocht

Hartstocht

za 15 juni 16
Heart House Bussum

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0624617030
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
variabel
Docente:
Marlie Wetemans
Organisator:
Marlie Wetemans

Hartstocht biodanza verdiepingsdag op 15 juni (middag- en avond) in het Heart House Bussum.

Hartstocht is een intense toestand van passie, verlangen en opwinding. Hartstocht kan zich manifesteren op verschillende gebieden van het leven zoals liefde, werk, hobby’s en creatieve expressie als dans en muziek. Het is een gevoel van vreugde en voldoening dat voorkomt uit het zich volledig onderdompelen in de activiteit die onze ziel voedt. Het geeft ons leven energie en kleur.

Ingrediënten dansdag: Hart, vuur, overgave, verbinding, plezier, liefde, harmonie, ontmoeting, sensualiteit, yin-yang, kleur, energie, expressie én natuurlijk met veel mooie muziek.

Dans jij mee met HARTSTOCHT ?

Geef je op tijd op (25 mensen).

Wanneer Zaterdag 15 juni 2024, 16.00 – ca. 21.00 u (inloop 15.40u).

Gezamenlijke maaltijd in de pauze.

Waar Heart House, Huizerweg 54, Bussum.

Kosten standaard €65, overvloed €85. Het bedrag is op basis van een glijdende schaal en bepaal je zelf, het is afhankelijk van je draagkracht/vermogen. Rond komen van minimum? informeer even naar de mogelijkheden, wellicht vinden we een oplossing.

Aanmelden info@biodanzametmarlie.nl.

Indien ik je niet ken verneem ik graag wat informatie over je.

Met je betaling reserveer je jouw plaats, rekening M. Wetemans NL70 RABO 0135542812 onder vermelding van je naam en datum.

Je ontvangt een bevestiging en ongeveer een week van te voren een mail met de praktische gegevens. Liever contant betalen op de dag zelf? Dat kan geef dat door bij je aanmelding. Je plek wordt gereserveerd, bij ‘no show’ maak je alsnog het bedrag over minimaal 75%.

Geschikt voor mensen met ruime ervaring in biodanza of ander lichaamswerk. Bij vragen neem graag contact op.

Wie is Marlie Wetemans?
Marlie is zowel biodanza docent als coach op het vlak van liefde en relaties. Marlie geeft wekelijkse biodanzalessen in Almere, Weesp/Amsterdam en verzorgt verdiepingsdagen, ze didactisch docent en hiernaast heeft ze haar praktijk op het vlak van liefdescoaching www.liefdescoaching.nl.

 

www.biodanzametmarlie.nl