De Engel in jou

De Engel in jou

vr 15 december 19:30 tot vr 15 december 22:00
Het Vijfde Huis
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-26044666
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€20
Docente:
Phoebe Felen
Organisator:
Phoebe Felen

Deze workshop van de vrijdagavond is de eerste van een heel daaropvolgend weekend. Deze avond met de beginvivencia is te volgen als een losse workshop voor mensen die wellicht niet het hele weekend kunnen meedansen, maar wel nieuwsgierig zijn en al enige ervaring met Biodanza hebben. Hierna heb je indien er nog plek is de keuze om alsnog naar de rest van het weekend te komen.

Zo vlak voor de Kerst hebben we een geweldige mogelijkheid om ons te verbinden met het archetype van de Engel in onszelf en hun energie om ons heen. Hier ontmoeten wij schoonheid, harmonie, onvoorwaardelijke liefde, vrede, verruimd bewustzijn, eenheid en gebeuren wonderen als vanzelf.

Deze keer dansen we de oorspronkelijke extensie die Rolando Toro ontwierp voor het archetype van de Engel. Voel jij ook de fluistering dat jij hierbij wilt zijn? Luister er naar en laat je er door leiden. De engelen zijn er voor ons en laten ons dat graag voelen en weten. Op deze vrijdagavond maken we ons klaar om de zachte energie van de engelen te voelen en van daaruit de engel in onszelf uit te nodigen waar we op dit moment het meest naar verlangen.

Voor alleen de vrijdagavond én voor het hele weekend graag inschrijven per email: phoebe@biodanzaschoolrotterdam.nl

Kosten €20, bij inschrijving na 1-12-23 €22