Kerstavond in Apeldoorn: ‘De magie van kerst’

Kerstavond in Apeldoorn: ‘De magie van kerst’

zo 24 december 14:30 tot zo 24 december 20:30
Ontmoetingsplek 'het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€50 / €40
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke

Waar je ook maar in gelooft, geloof in ieder geval in jezelf! Verbinding zoeken in deze, en alle, tijden is van groot belang. Jezelf welkom voelen. Symbolisch jouw warmte te voelen door het kaarsje in jezelf aan te steken. Het wonder van de magie zit in jou en mag zich ontvouwen. Je mag een prachtige dag verwachten met afgestemde dansen en muziek. Dans je mee?

Ja, ik wil dansen! 

Meld je aan via mail: info@heartfeelings.nl of 06 215 019 72

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten!

Ik wil je uitnodigen om deelgenoot te zijn van deze mooie middag/avond in Apeldoorn.
Ik zorg voor een mooie bedding en jij voor je stralende ZIJN. Fijn als je al wat ervaring hebt, want ik nodig je uit om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.. In deze onrustige tijd even de rust en verbinding voelen met jezelf en andere dansers.

De zaal wordt omgetoverd in een plaatje: mooie aangepaste verlichting, mooie warme kleden langs de wanden, sfeerkaarsen. Bij binnenkomst wordt je door het team welkom geheten en op de achtergrond stemmige muziek. Als je binnen bent gezellige zitjes om van thee, koffie en wat lekkers te genieten. En als je op tijd bent, kun je rustig landen. en dan gaan we met prachtige stemmige en aangepaste muziek heerlijk dansen.

De dans helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en openen en het gevoel wilt delen op deze mooie kerstavond. Laten we vandaag het leven vieren!

LET THE MAGIC FLOW!

De dagen rond kerst blijven magisch. Het gevoel dat we richting een nieuw jaar gaan, voor de gelovigen de geboorte, de sfeer die toch anders is. En ik wil jullie graag meenemen in deze magische sfeer.

Ik heb weer een prachtig programma samengesteld om er echt iets feestelijks van te maken.
Even een moment voor jezelf om te genieten.

DAG INDELING zal ongeveer als volgt zijn:
14.00 – 14.30 inloop met koffie, thee en wat lekkers
14.30 – 17.00 Prachtig ritueel met aansluitend 1e vivencia
17.00 – 18.30 potluck (samengestelde maaltijd) en heerlijk rusten / ontmoeten
18.30 – 20.30 gaan we weer heerlijk dansen in de 2e vivencia
20.30 – 21.00 voor degenen die dat willen nog even wat drinken voor ieder zijn eigen weg weer gaat

Geef je s.v.p. op, zodat ik weet waar ik rekening mee moet houden, onder andere qua drinken.

LOCATIE:
We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn. Een prachtige grote zaal met houten vloer en goede ventilatie, geluid en licht.

Ik stel het enorm op prijs als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen het kunnen beleven! Of neem gezellig iemand mee die al biodanza ervaring heeft.

De dag staat open voor mensen jong en oud die al eerder gedanst hebben of bewustzijns werk hebben gedaan en voor diegenen die open staan voor zachtheid, warmte en verbinding. Mocht je twijfel hebben, geef even een berichtje.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen, geen vaste danspasjes en op heerlijke verschillende muziek soorten, Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding in laagjes te dansen.

MEENEMEN: Ik vind het fijn als je goed voor jezelf zorgt deze dag. Ik vraag je dan ook om bijvoorbeeld een (yoga-)mat, (mantra-)kussentje, waterflesje, warme sokken/sloffen, vest/warme trui, deken mee te nemen. Verder graag een waxinelichtje met houder en een maaltijd om te delen meenemen met BBB (bord, bestek, beker).

Neem voor de maaltijd iets lekkers te eten mee om te delen zodat we een potluck kunnen verzorgen (2 kleine inductieplaten aanwezig). Neem zelf BBB (bord, bestek, beker) mee. .En neem als je iets wilt verwarmen dan wel eigen pan/schaal/opscheplepels mee). Fijn als je vermeld of je maaltijd aan een dieet voldoet (bijv. glutenvrij, vegan, vegetarisch, koolhydraatarm, etc).
Wij verzorgen iets te drinken, maar je kunt natuurlijk ook zelf wat meenemen (géén sterke drank).

We zullen al het meegenomen lekkers uitstallen waarop een ieder zijn of haar keuze kan maken zodat er een heerlijke maaltijd ontstaat. Houd s.v.p. rekening met de beperkte capaciteit van verwarmen.

DOCENT:  Hans Hokke (www.heartfeelings.nl, biodanza.nl,  06 215 019 72).
Ik doe inmiddels al 13 jaar aan Biodanza en ik heb een weekgroep op de woensdagavond in Apeldoorn.

INVESTERING in jezelf is:
Ik heb de prijs naar beneden aangepast naar €50 en als je een laag inkomen hebt: €40.
Op deze manier wil ik een ieder in de gelegenheid stellen om te komen genieten en mag de prijs geen belemmering zijn. Ik hoop hier ook mee te bereiken dat er een mooie grote opkomst is. Dus neem vrienden en bekenden mee!

Fijn als je je van te voren inschrijft (door een email te sturen met je naam, telefoon en emailadres onder vermelding van ‘deelname de magie van kerst 24 december’ naar: info@heartfeelings.nl
en betaald o.v.v. ‘magie van kerst 24 december‘ + je naam op rek nr NL49 ABNA 0123 6420 86 t.n.v. Heartfeelings). Let op: nieuw rekeningnummer!

 

VERVOER: Voldoende en gratis parkeerruimte direct voor de ingang en OV vlak voor de deur. Of carpool met iemand mee. Mocht je willen carpoolen, maar je weet niet met wie? Geef een berichtje en ik ga kijken of ik iemand weet die vraagt of aanbied.

MELD JE S.V.P. VAN TE VOREN AAN zodat ik rekening kan houden met hoeveel drinken ik moet verzorgen.

En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 25 februari – ‘Een nieuw begin’
– zo 28 april       – ‘Innerlijk kind’
– zo 23 juni         – ‘Je sensuele ik’
Alle titels onder voorbehoud.

WEEKGROEP (elke woensdagavond in ‘het kristal’ 19.45 – 22.00)

 

hoofdingang kristal

Lief als je dit evenement wilt delen zodat meer mensen kunnen komen genieten! Kom je het mee ervaren?

Geef me een berichtje als je vragen hebt

Hartegroet,
Hans
?

info@heartfeelings.nl,
www.heartfeelings.nl,
tel: 06 215 019 72.
facebook.com/BiodanzametHans