Natuurlijk in Verbinding – Biodanza in de Natuur

Natuurlijk in Verbinding – Biodanza in de Natuur

vr 25 augustus 10:30
Posbank - Veluwe
Posbank
Rheden
Website:
Ga naar de website
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
17,50
Docente:
Kim van der Klis
Organisator:
Kim van der Klis

`There is no WiFi in nature but you´ll find a better connection`.

Eigenlijk is dit in een notendop waar biodanza in de natuur over gaat.

Verbinding

Met jezelf

Met de grootsheid van de natuur

Met de stilte

Met het eeuwige moment van hier & nu

Met intense dankbaarheid

Als je nog nooit een biodanza in de natuur vivencia hebt gedaan, beloof ik je dat dit een geheel nieuwe biodanza ervaring voor je gaat worden! Je gaat dansen zonder muziek, alleen met de geluiden van de natuur. Je gaat de vertraging en de stilte in om te genieten van de wind, de vogels, het prachtige uitzicht, het zand onder je voeten, de zon op je huid. Om je zo te verbinden met jezelf en vooral ook met de grootsheid van de natuur om je heen. Een biodanza vivencia in de natuur is van begin tot het einde in de lijn van transcendentie.

Veel mensen leven tegenwoordig in en rond de stad en zijn de verbinding met de natuur meer en meer kwijtgeraakt. Door biodanza in de natuur kun je die verbondenheid weer her-ontdekken. Je kunt her-bronnen. We staan niet los van de natuur. We zijn verbonden en we zijn één met de aarde, de zon, de wind, het water in de grote kringlopen van het leven. Alles leeft, alles is verbonden, alles stroomt, alles is energie. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren – een magisch moment ervaren – als we in de natuur zijn bijvoorbeeld wanneer het zonlicht door de bladeren van de bomen in stralen naar beneden valt.

Ondergedompeld in de natuur kunnen we ons ten diepste verbinden met al het leven om ons heen en daarmee ook met het leven in ons. Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga opgeladen en verstild weer naar huis na deze biodanza ochtend.

Zie ik je in het bos?

 

Aanmelden
Stuur me een mailtje op info@biodanzametkim.nl om je aan te melden en vermeld ook je mobiele nummer. Dit om je last minute te kunnen bereiken mocht dat nodig zijn. Je ontvangt dan een mail terug met alle praktische info en de routebeschrijving naar de danslocatie. NB: Deze ochtend is voor mensen met minimaal een half jaar biodanza ervaring of vergelijkbaar.

 

Praktische informatie

10:15 – 10:30: Verzamelen op de parkeerplaats

11:30 – ca. 13:00:  Vivencia in de natuur

Locatie: op een stuifzand midden op de Posbank

Bijdrage:  € 17,50 – achteraf te betalen (betalen met Gelrepas mogelijk)

 

Vragen?

Let me know! Stuur me een mailtje of een appje (06-28034768)

 

Ik ging alleen maar naar buiten voor een wandeling

maar besloot uiteindelijk om tot zonsondergang buiten te blijven.

Want door naar buiten te gaan, merkte ik

ging ik eigenlijk naar binnen.

– John Muir –