Ontdek de godin in jezelf inttroductiedag

Ontdek de godin in jezelf inttroductiedag

zo 19 november 10.00
www.artoflifebrielle.nl
Maarland Noordzijde 10
Brielle
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0631908910
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
47
Docente:
Monique Sajet
Organisator:
Monique Sajet

Samen met Piece de Resistance-advies en training maakt Monique Sajet een gloednieuwe training gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We nodigen je sowieso van harte uit om naar de fijne en vooral inspirerende introductiedag op zondag 19 november te komen!

Heb jij behoefte jezelf te ‘her’-ontdekken in een veilige en voedzame omgeving in hartje Brielle?

Gun jezelf een dag in de maand waarin je met de archetypische godinnen plezier maakt, leert spelen en jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelt. Laadt jouw batterij op en leer meer over  jouw drijfveren.

Griekse godinnen als archetypes zijn stuk voor stuk sterke figuren die zich laten leiden door wat ze echt belangrijk vinden. Je kunt ze zien als metafoor voor de natuurlijke verscheidenheid in elk mens.

Door de jaren heen heb je geleerd welke rollen jou het beste dienden, wellicht ten koste van andere kwaliteiten.  Jje gaat ontdekken welke godinnen al sterk vertegenwoordigd zijn. Alsook de godinnen die in de schaduw staan een kans te bieden op licht en vrije speelruimte.

Wil je meer aspecten van jouw mens-zijn ontwikkelen? Krachtig, intuïtief, speels en sensueel zijn? Door opvoeding en het jachtige leven kan dit aspect in de verdrukking zijn geraakt. Hoe heerlijk wanneer je opnieuw verbinding kunt maken met jouw volledige potentieel en je creativiteit in al je levensgebieden weer mag gaan stromen in jouw dagelijks leven. Tijdens zeven zondagen mag je je voeden met goddelijke maaltijden en koesteren in het gezelschap van andere godinnen.

Zondag 28 januari 2024 starten we met archetype Artemis, de doelgerichte, onafhankelijke en zelfstandige godin. Op zondag 25 februari wordt Athena met veel passie vertolkt ervaren danser en theatermaker Lenneke Mietes.

Zondag 17 maart  maak je kennis met godin Hera, op zondag 21 april met Demeter, zaterdag 18 mei met de dochter Persephone, zondag 9 juni gaat Aphrodite schitteren in een bijzonder ritueel en we sluiten de serie af op zondag 30 juni  met Hestia, de godin van het vuur, huis en haard met een midzomernacht ritueel.

Wat kan deze training jou brengen?

Je krijgt meer inzicht in jouw persoonlijkheid en handelen.

Je leert jouw waarden en diepere verlangens  uiten.

Er ontstaat meer inzicht in je relaties met anderen.

Je leert op een prettiger wijze samenwerken.

Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging op alle niveaus.

Op een speelse wijze leer je luisteren naar je innerlijke stem.

Je herkent de signalen van je lichaam en voorkomt een burn out.

Deze bijzondere reeks van zeven dagen sluiten we op 30 juni af met een goddelijk feest en foto-shoot. Het is een cadeau aan jezelf.

Normale prijs € 1.297,- Tijdelijke actie € 997,- voor zeven dagen. indien je voor 15 december betaalt.

Maak kennis met de trainers op zondag 19 november, deze dag ziet er ongeveer zo uit

 

  • 10.00u  inloop/koffie/thee en voorstelrondje
  •  theorie /achtergrond informatie ontstaan Griekse mythologie
  •  aansluitend gaan we een aantal godinnen voelen door beweging op muziek
  • 13.00- 14.00u lunch
  • 14.00-14.30u mogelijkheid tot vragen stellen
  • 14.30 afsluiting
  • Bijdrage € 47,-
  • Meld je aan via info@artoflifebrielle.nl met jouw NAW-gegevens, telefoon of stuur je gegevens met een appje naar 0631908910.  De locatie is sfeervol en je wordt met open armen en een warm hart ontvangen.