Open dag Biodanza opleiding Rotterdam: IK BEN HET WAARD!

Open dag Biodanza opleiding Rotterdam: IK BEN HET WAARD!

za 13 juli 11:00
Het Vijfde Huis
Jac. P. Thijsselaan 45
Gouda
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0643036483
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
35/60
Docent:
Tjeerd Sloot
Organisator:
Tjeerd Sloot

WWW.BIODANZASCHOOLROTTERDAM.NL

Word jij ONZE NIEUWE STUDENT?

Open dagen: zaterdag 13 juli en zondag 25 augustus
In september 2024 start de nieuwe cyclus van de opleiding. Deze staat onder leiding van Tjeerd Sloot. De huidige directeur Phoebe Felen geeft het stokje aan hem door. Er worden twee open dagen georganiseerd.

Ook ben je welkom om te proeven bij de studentenvivencia’s die we in de school organiseren. De data zijn 19 mei, 16 juni en 7 juli.
Het team van de school bestaat uit heel enthousiaste mensen die ervaring hebben met het geven van Biodanza, en dus ook vaak snappen in welk proces jij zit. Ze kunnen je daar waar nodig dan ook uitstekend begeleiden. Ook dansen ze graag met je mee! Geef je op door te emailen naar biodanzarotterdam@kpnmail.nl.

Informatie over de opleiding
Als je 50 uur biodanza als ervaring meeneemt kun je beginnen aan de opleiding. Je start aan het begin van de cyclus is ideaal, maar ook na het begin kun je instromen.

De opleiding wordt in Gouda gegeven ineen mooie zaal met voldoende ruimte om te dansen. Je mag rekenen op meer dan 20 deelnemers aan een schoolweekend. Je kunt alle informatie over de opleiding vinden op
www.biodanzaschoolrotterdam.nl
Aanmelden: tjeerd@levenslicht.net
of tel/app 06-28 13 84 94